Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άρνισσα: Δολοφονία ζώου με κυνηγετική καραμπίνα - Καταγγελία του Φιλοζωικού Συλλόγου Έδεσσας


Ένα φρικτό – εγκληματικό περιστατικό που έχει να κάνει με την δολοφονία ενός ζώου, σε κατοικημένη περιοχή (Άρνισσα) γνωστοποιεί μέσα από το διαδίκτυο ο Φιλοζωικός Σύλλογος Έδεσσας:

«Γύρω στη μία το μεσημέρι, έξω από τον ξενώνα ''4 Εποχές'' στην Άρνισσα, πεζός πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα από κοντινή απόσταση τη σκυλίτσα, η οποία πέθανε 50 μέτρα πιο κάτω από το σημείο που προαναφέραμε.

Αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος είδε το περιστατικό, κάλεσε την αστυνομία και στη συνέχεια κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, περιγράφοντας το δράστη, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα είναι κυνηγός. Μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο για νεκροψία από τον υπεύθυνο του καταφυγίου. Τα σκάγια ήταν πολλά στο σώμα της, από τα οποία το ένα βρέθηκε στην καρωτίδα και όπως μάθαμε, τέτοιου είδους σφαίρα χρησιμοποιείται για το κυνήγι λαγού.
Περισσότερα στοιχεία δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε για το δράστη, καθώς η αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα για τον εντοπισμό του.
Παρακαλούμε τους κατοίκους της Άρνισσας, εάν γνωρίζουν κάτι για το έγκλημα, να το καταθέσουν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Δεν πρόκειται απλά για μια δολοφονία ζώου. Πρόκειται για κάποιον επικίνδυνο που με μεγάλη ευκολία, μέρα μεσημέρι και σε κατοικημένη περιοχή, σήκωσε την καραμπίνα και πυροβόλησε.»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Εκείνο το"είναι κατά πάσα πιθανότητα κυνηγός" τι το θέλατε;Για να δημιουργείτε εντυπώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ "ΦΙΛΟΖΩΟΙ" ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗ, ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ,ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ; ΟΛΟΙ ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ, ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΧΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη αν καποιος ανθρωπος αποτελει απειλη τον σκοτωνεις με καραμπινα;;;

      Διαγραφή
  3. Φτασατε στο σημειο η ζωη ενος αδεσποτου ζωου, να εχει μεγαλυτερη αξια απο τη ζωη ενος ανθρωπου....ντροπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.