Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργατικό Κέντρο ΠΕ Πέλλας: Δεν θα αφήσουμε να ριζώσει το μίσος, ο ρατσισμός και η ξενοφοβία!


Το  Εργατικό Κέντρο ΠΕ Πέλλας  καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο  τα γεγονότα που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στην πόλη μας : τη σοκαριστική εικόνα μερικών τραμπούκων, που τα χαράματα της Κυριακής προσπάθησαν βίαια να εμποδίσουν εγκατάσταση λίγων προσφύγων και μεταναστών σε ξενοδοχείο της περιοχής μας, αλλά και το θλιβερό σκοτάδι που επιχειρούν να σπείρουν  συντηρητικές νοοτροπίες συμπολιτών μας σε παιδιά –μαθητές -  οδηγώντας  τους  σε  κατάληψη    και  πορεία μίσους με ρατσιστικά και ξενοφοβικά συνθήματα

Δεν είναι αυτή η εικόνα της πόλης μας, των Γιαννιτσών

Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού  και της νεολαίας στην  Πέλλα , δεν έχει καμιά σχέση  με αυτήν την εικόνα.  Το μίσος, η χυδαιότητα, οι κραυγές και οι απειλές σε ανθρώπους ξεριζωμένους και κατατρεγμένους,- όπως ήταν και οι πρόγονοι των περισσοτέρων από μας - δεν μας εκφράζουν
Η τοπική κοινωνία    το έδειξε περίτρανα με τις χιλιάδες μερίδες φαγητού που έστελνε στην Ειδομένη πριν τρία χρόνια ,ανώνυμοι συμπολιτείας εξακολουθούν  ανελλιπώς και μαγειρεύουν για αστέγους και μετανάστες που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη , τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας συγκέντρωναν συμπολίτες μας για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες σε δεκάδες σημεία μεταξύ αυτών και  στο εργατικό κέντρο
Έτσι και τώρα δεν θα αφήσουμε να ριζώσει το μίσος ρατσισμός και η ξενοφοβία!

Καλούμε  τους εργαζόμενους, τους νέους και νέες όλους τους πολίτες και τους φορείς  της Πόλης μας Να αντιδράσουμε στη μισαλλοδοξία και το φόβο. Να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας, να φράξουμε το δρόμο στις ακραίες εκείνες τις δυνάμεις που στόχο έχουν την υπονόμευση κάθε δημοκρατικής,  ανθρωπιστικής  και πολιτισμικής αξίας .

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ναι σωστά, αφήσατε να φυτρώσει η ανεργία, ο εξευτελισμός των γονιών των παιδιών,η ασυδοσία των πολιτικών, "σκοτώσατε" τα ιδανικά των μαθητών και δεκάδες αλλά και μέ ένα δελτίο τύπου που χαρακτηρίζει εσάς και όσα πράξατε τα παρελθόντα έτη θα την βγάλετε λάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλεον οι ελληνες θα αποφασιζουν για τους ελληνες....αν δεν σας αρεσει μπορειτε να πατε στη μαμα ρωσια, αρκετα μας τα ζαλισατε τα τελευταια 50 χρονια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΝΕΤΕ ΦΤΗΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ. ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ! ΣΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΩΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.