Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών - Δ. Πέλλας


Αγαπητές/οι φίλες και φίλοι, 
Σας ενημερώνουμε πως τα Γραφεία της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών – Δ. Πέλλας, Ελευθερίου Βενιζέλου 110, Πεζόδρομος, Γιαννιτσά, θα είναι ανοιχτά τα πρωινά της Τρίτης (11:00-13:00) και Τετάρτης (12:00-14:00) καθώς και όλα τα απογεύματα τις καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 18:00-20:00. Θα χαρούμε ιδιαίτερα την επίσκεψή σας για να συζητήσουμε για θέματα τοπικά, της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και ό,τι άλλο εσείς κρίνετε σκόπιμο. 
Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση syriza.giannitson@gmail.com καθώς και μέσω της σελίδας μας στο Facebook «Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών-Δ. Πέλλας». 

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών – Δ. Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Στο γηπεδο να κανετε την συγκεντρωση τα γραφεια ειναι μικρα για εσας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πληρώστε τώρα 220 ευρώ κατώτατο ΕΦΚΑ και συγκεντωθείτε αν θέλετε και στην Καλογρέζα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να έρθω και τι να συζητήσω μαζί σας; Στα τέσσερα χρόνια που ήσασταν. Εργασία δεν βρήκα. Φόροι στο φουλ αν και υποσχεθήκατε άλλα. Η διαφάνεια στις προσλήψεις, όνειρο εαρινής νυκτός. Το ψέμα στη βουλή πήγε σύννεφο. Συμμαχίες για ίδιον όφελος με περίεργα κόμματα συνεχώς. Τα ίδια, τα ίδια με τους προηγούμενους, ίσως και χειρότερα.
    Όλοι είναι της ίδιας σχολής...Κοιτάξτε τις φάτσες τους στην τηλεόραση στα παράθυρα. Σε τι διαφέρουν οι δικές σας από τους άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχασα και την πορεία για το πολυτεχνείο ρε συντρόφια ...εκεί με τον μεγάλο επαναστάτη !!!! τελικά το τρώτε αμάσητο και θα σας πειράξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φέρατε Κ λαθρομετανάστες ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.