Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Έντονες αντιδράσεις κατά την άφιξη λεωφορείου με μετανάστες-πρόσφυγες (βίντεο)



Έντονες αντιδράσεις σημειώθηκαν τη νύχτα στα Γιαννιτσά και στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Σερρών στο ύψους των διοδίων του Στρυμονικού, καθώς ομάδες ατόμων που δήλωναν κάτοικοι, επιχείρησαν να παρεμποδίσουν λεωφορεία με μετανάστες-πρόσφυγες να φτάσουν στους προορισμούς τους, δηλαδή σε ξενοδοχεία όπου και πρόκειται να φιλοξενηθούν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο λεωφορεία που κατευθύνονταν σε ξενοδοχείο στην περιοχή των Γιαννιτσών, έφθασαν από παράδρομο στον προορισμό τους. Το ίδιο συνέβη και με το ένα λεωφορείο που μετέφερε μετανάστες-πρόσφυγες σε ξενοδοχείο των Σερρών. 

Πιο έντονη ήταν η διαμαρτυρία που εκδηλώθηκε κατά τις 10:30 το βράδυ εχθές, στο 5ο χλμ Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης, όταν 30-40 άτομα έκλεισαν το δρόμο για να εμποδίσουν την προσέγγιση σε ξενοδοχείο, των μεταναστών-προσφύγων που μεταφέρονταν από τα νησιά και ανάρτησαν πανό που έγραφε: "Απελάστε τους λαθραίους μετανάστες από την Ελλάδα. Κλείστε τα σύνορα. Αλληλεγγύη στους Έλληνες". Το θέμα επιλύθηκε καθώς τα λεωφορεία έφθασαν στον προορισμό τους από παράδρομο.

Όσοι είχαν συγκεντρωθεί σε αντίδραση για την έλευση προσφύγων-μεταναστών, διαλύθηκαν περί τις 6.00 το πρωί σήμερα και κατέθεσαν μηνύσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας κατά παντός υπευθύνου για την παράνομη όπως υποστηρίζουν εγκατάσταση των μεταναστών.   

Να σημειωθεί ότι στο ξενοδοχείο, έξω από τα Γιαννιτσά, μεταφέρθηκαν και φιλοξενούνται από σήμερα τα ξημερώματα 59 Αφγανοί οι περισσότεροι με τις οικογένειές τους.

Στο εν λόγω ξενοδοχείο φιλοξενούνταν ήδη εδώ και καιρό 20 ασυνόδευτα ανήλικα παιδιά.  

  



Βίντεο Συμβαίνει Τώρα - Αντώνης Παπαδόπουλος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

31 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί κάποιος αρμόδιος να μας εξηγήσει ποιος ακριβώς είναι ο σχεδιασμός γιαυτους τους ανθρώπους μας λένε συνεχώς αποσυμφόρηση των νησιών αλλά συνεχώς γεμίζουν με άλλους ας μας πει κάποιος υπεύθυνος τι ακριβώς θα γίνει φυσικά και θα αντιδρούν η κάτοικοι με όλα αυτά που ακούμε ας έδειχνε τέτοια ευαισθησία το ελληνικό κράτος και για τους Έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βίαιη και και άμεση πληθυσμιακή αλλοίωση της της Ελλάδας με μουσουλμάνους εποίκους. Πώς αλλιώς να στο πούνε;

      Διαγραφή
  3. Αυτοί που έκαναν τα επεισόδια οταν ήρθαν πρόσφυγες απο την σαμψουντα ετσι τους υποδεχτηκαν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί φίλε μου από την σαμψουντα ήταν Έλληνες και γύρισαν στην μητέρα πατρίδα Ελλάδα αυτούς που έφεραν εχθές ξέρει κάποιος από που είναι πως τους λένε τι έχουν κάνει και ούτε από κάποιον πόλεμο έφυγαν και μπορεί κάποιος να εξηγήσει γιατί μέσα στους τόσες χιλιάδες που ήρθαν δεν υπάρχει ούτε ένας χριστιανός πχ από Συρία

      Διαγραφή
    2. Αν δεν είσαι ηλίθιος μήπως είσαι προδότης; Συγκρίνεις όσους Έλληνες γλύτωσαν από τις σφαγές των μουσουλμάνων και επέστρεψαν στην γη από όπου ξεκίνησαν οι πρόγονοι τους γιατί δεν είχαν που αλλού να πάνε με τους σημερινούς μουσουλμάνους λαθροεισβολείς που αφού πέρασαν από τόσες μουσουλμανικές χώρες σου τους κουβάλησαν στην Ελλάδα; Δεν έχεις αντιληφθεί προφανώς ότι μας έχουν συρρικνώσει εδαφικά τόσο που δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια υποχωρήσεων;

      Διαγραφή
    3. Αδελφε (10:57) λυπαμαι αλλα μονο απο μεγαλη δοση βλακειας μπορεις να χαρακτηριστεις για την συγκριση που κανεις.....

      Διαγραφή
    4. Ασχετε πανε διάβασε ιστορία πρωτου κανένας μουσουλμάνος σε σφάξει στο όνομα του Αλλάχ.

      Διαγραφή
    5. απόγονοι ων γερμανοτσολιαδων των παοτζιδων τι περιμένεις

      Διαγραφή
    6. ΕΣΥ ΤΩΝ 11.59 ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ; ΠΟΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΡΕΙΣ;ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΤΟ 1923 ,Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ -ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΠΡΟΙ ,ΜΑΥΡΟΙ, ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΙ,ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΔΩ.ΑΡΜΕΝΗΔΕΣ ,ΛΑΖΟΙ,ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΛΠ ,ΕΝΩ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΙ,ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ [ΤΟΥΡΚΟΚΡΗΤΕΣ],ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ,ΒΛΑΧΟΦΩΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ[ ΕΞ ΑΛΜΩΠΙΑΣ],ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΑΠΟ ΗΠΕΙΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ

      Διαγραφή
    7. Η παππούδες μου 1.52 έζησαν πολεμησαν και είναι θαμμένοι όλοι στα ιερά χώματα της Μακεδονίας ποτέ κανένας τους δεν έφυγε και μόνο που μιλάς για συνθήκες άστο είσαι μακριά νυχτωμένος που καθεσαι σύγκρινεις την μικρασιατική καταστροφή με τους λαθρομετανάστες λίγο σεβασμό στους σφαγιασθεντες Έλληνες από τους προγόνους αυτών που υπερασπιζεσαι ντροπή

      Διαγραφή
    8. ΕΣΥ ΤΩΝ 3.06 ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ, ΠΟΣΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ, ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ, ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΜΕΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΣΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟ 1941; ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΡΕΙΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΣΚΙ ΣΕΧΙΡ ΤΟ 1922, ΩΣ ΕΦΕΔΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΑΣ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

      Διαγραφή
    9. Πω πω εσύ είσαι που μας έσωσες 3.06 να σου δώσω παράσημο μόνο που είμαστε ντόπιοι ξέρεις άρα δεν έσωσες εμάς

      Διαγραφή
  4. Οι βουλευτές της Πέλλας το γνώριζαν ότι θα έρθουν μετανάστες; Ο μακεδονομάχος δήμαρχος Πέλλας το γνώριζε; Αν ναι τι έκαναν;Αν όχι ,ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσεις τι λετε να μην το γνωριζαν. Αλλα και τι μπορουν να κανουν. Τι να πουν οι κυβερνητικοι βουλευτες και ο φιλοκυβερνητικος δημαρχος. ΓΑΡΓΑΡΑ.

      Διαγραφή
    2. O MAKEDONOMAXOS ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΚΑΝΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ,ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.ΟΡΓΑΝΩΝΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ,ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ,,,ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ

      Διαγραφή
  5. Οι Πρόσφυγες που ΣΚΟΤΩΝΑΝ οι τούρκοι από την ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ και ήρθαν στην ΕΛΛΑΔΑ δεν ήταν λαθρομετανάστες Αφγανοί και τούρκοι ξύπνα!! Να τους Πάρεις ΣΠΊΤΙ ΣΟΥ να σου κάνουν παρέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξυπνειστε Έλληνες! Αφήστε στην άκρη τις δήθεν αντιρατσιστικές κ ανθρωπιστικές αντιλήψεις σας κ βάλτε μπροστά το αίσθημα πατριωτισμού! Εδώ μιλάμε για μεθόδευση αφανισμού μας..Μπράβο στους κατοίκους Γιαννιτσων! Μπράβο κ στους κατοίκους Σκύδρας! Αν το αίσθημα πατριωτισμού μεταφράζεται παράλληλα σαν ρατσισμός, ε ναι λοιπόν ας είμαστε ρατσιστές προτιμότερο, παρα προδότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πληροφορίες αναφέρουν πως Βασιλειάδης Σταμενίτης και Μπαρμπα-Γιώργος θα φιλοξενήσουν από μια δωδεκάδα στα σπίτια τους!Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10.57 κουφαλα αριστερε σιριζαιε,θα ερθει και ωρα σας.
    Ο λαος δεν ξεχνα.
    Κοντα σιμα τα γιαννενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξέρετε ότι κάθε φορά που επιτίθεστε στους Πόντιους, δείχνετε πόσο μειονεκτικά αισθάνεστε απέναντι σε αυτή την φυλή! Διότι και πολιτισμό έφεραν και παιδεία αλλά και νέες τεχνολογίες. Ξέρετε ότι όταν στον Πόντο υπήρχαν σχολεία και πανεπιστήμια εσείς εδώ δεν γνωρίζατε ούτε το όνομά σας να γράφετε. Τρώγατε με τα χέρια και στα σπίτια σας, κάτω είχατε τα ζώα και πάνω κοιμόσασταν.... Σας πονάει πολύ η ιστορία, η παιδεία, ο πολιτισμός και η φήμη των Ποντίων! Άντε και σχολιάστε ότι θέλετε για να δείξετε το κόμπλεξ και την αδυναμία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα ρε φιλε χαλαρωσε λιγο και κοψε τις λαλακιες. Ειπαμε οχι στους λαθρομεταναστες αμφιβολου προελευσεως, αλλα μην να φσγωθουμε και μεταξυ μας με την καθε παπαρια που λεει ο καθενας.

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΤΩΝ 2.57 ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΑΣ. ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΑ ,ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΝ ΔΟΥΝΑΒΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΡΡΑΧΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ,ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ,ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΜΟΤΙΒΑ, ΟΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΣΤΑΝΟΞΑΝΘΟΙ ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΜΟΤΙΒΑ ΟΙ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΥΚΑΣΟ, ΕΥΦΡΑΤΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΗΤΕ; ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΙ ΗΡΘΑΤΕ,ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΣΠΙΤΙΑ, ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ, ΣΕ ΧΩΡΑ ΜΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

      Διαγραφή
    3. Ο ξενιτία ξενιτία και τα μαρουλία πικρά εν.

      Διαγραφή
  10. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΜΟΛΙΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ: Αλλοδαποί ξυλοκόπησαν αστυνομικούς στην Σάμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗ ΝΤΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από τον μαλώνετε το τι έκανε ο ένας και ο άλλος καλύτερα θα ήταν να δείτε ότι η καταγωγή το τάχα προσφύγων είναι από άλλη χώρα και όχι από την Συρία που είναι εμπόλεμη χώρα.που σημαίνει ότι αυτοί η άνθρωποι δεν θα επιστρέψουν πίσω άρα ήρθαν για μείνουν με ότι αυτό συνεπάγεται.αρα κάποιοι έχουν δίκιο ότι είναι λαθρομετανάστες και θα πρέπει να απελαθούν άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κανείς δεν θέλει να δει το πρόβλημα κατάματα. Το σχέδιο είναι οργανωμένο από τους γείτονες και εμείς καθόμαστε και τρωγόμαστε μεταξύ μας. Το ζήτημα αυτό είναι ζήτημα Εθνικό και πρέπει να παρθούνε άμεσα δραστικά μέτρα ξεκινώντας από τον έλεγχο των ΜΚΟ. Όσο ποιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο καλύτερα για όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σχέδιο της παγκοσμιοποίησης που χρησιμοποιεί το ισλάμ προς διάλυση εθνικών κρατών και έτι περισσότερο της Ελλάδας, προωθείται σχέδιο αλλοίωσης της δημογραφικής σύστασης της πατρίδας μας και εξάλειψης του Ορθόδοξου Χριστιανισμού, αυτά είναι σχέδια έξωθεν επιβαλλόμενα, το ζήτημα δεν είναι κομματικό είναι εθνικό, ευχαριστώ για την υπομονή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπραβο σου 12.34αυτο κάνουν αλλά εμείς οι Έλληνες κοιμόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.