Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στην Έδεσσα (φωτο)



«Είμαι νέος και θέλω να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση» ήταν το θέμα της  εκδήλωσης που διοργάνωσε την Κυριακή στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας η ΟΝΝΕΔ. 

Αφορμή στάθηκε ο Χάρης Γερεμτζές CEO & Co-Founder της start-up εταιρείας Aidplex, για να αναλάβει η ΟΝΝΕΔ την πρωτοβουλία να αναδείξει τις πτυχές και τις προοπτικές που έχουν οι νέοι στον τομέα της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Με τη συνδρομή του Δήμου τον οποίο η ΟΝΝΕΔ ευχαρίστησε για την φιλοξενία και του Επιμελητηρίου Πέλλας ξεκίνησε η συζήτηση στην οποία συμμετείχαν πλήθος νέων, μελών και μη της ΟΝΝΕΔ.

Στο πάνελ το οποίο συντόνιζε ο Υπεύθυνος Νεανικής Επιχειρηματικότητας και καταπολέμησης ανεργίας Ρίζος Θοδωρής Χαδούλης, συμμετείχαν εκτός από τον Χάρη Γερεμτζέ, ο Γεώργιος Βλαδίκας Ειδικός Συνεργάτης του Επιμελητηρίου Πέλλας, η επιχειρηματίας Αθηνά Διαμαντή και ο Αλέξανδρος Πασχάλης Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Διοικητικού, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Πέλλας και start-upper.

Χαιρετισμό στα μέλη της ΟΝΝΕΔ απεύθυναν ο βουλευτής Ν. Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Δημητριάδης καθώς και ο Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γακόπουλος.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. «Είμαι νέος και θέλω να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση»
    Πού στην Πέλλα;
    Ρε παιδιά είπε ο Κούλης μια π@@@@@@@ρια και το πήραμε στα σοβαρά;
    Εκτός αν μιλάμε για κανένα καφέ ή τυροπιτάδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φύγε εξωτερικό χωρίς δεύτερη σκέψη μην πέσεις στα νύχια τους

      Διαγραφή
    2. ΜΗΝ ΤΟ ΓΕΛΑΣ.
      ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΥΝΕΊΔΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ.
      ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

      Διαγραφή
  2. Εισαι νέος και έχεις προσόντα και θέλεις να κάνεις επιχείρηση; Και περιμένεις να σου πουν οι πολιτικοί το πώς; Αυτοί που έμαθαν να ζουν από το κράτος; Σηκω και φύγε στο εξωτερικό και μη μπλεκεις. Τώρα είναι η ωρα των καρχαριών, βλέπε Μαρινάκη, Λάτση, Σαβίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.