Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη για την κατάργηση του Τμήματος Μουσειολογίας στην Έδεσσα: Πρωτοφανής εμπαιγμός των πολιτών της Πέλλας από την ιδιωτική Κυβέρνηση Μητσοτάκη


Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από το Δελτίο Τύπου που επιβεβαίωνε την ίδρυση και λειτουργία του Τμήματος Μουσειολογίας στην Έδεσσα και η Κυβέρνηση το καταργεί.

Πρωτοφανής εμπαιγμός των πολιτών της Πέλλας από την Ιδιωτική Κυβέρνηση Μητσοτάκη

Μετά την κατάργηση των προγραμμάτων διετούς φοίτησης και της νέας Νομικής Σχολής, που επρόκειτο να ιδρυθεί στην Πάτρα, η Κυβέρνηση προχωρά σε μια ακόμη πρωτοφανή πράξη οπισθοδρόμησης για το Δημόσιο Πανεπιστήμιο, αναστέλλοντας αιφνιδιαστικά τη λειτουργία 37 τμημάτων που ήταν σχεδιασμένο να εκκινήσουν τη λειτουργία τους τον Σεπτέμβριο του 2020, εμπαίζοντας ξεδιάντροπα τους Έλληνες πολίτες.
Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι προφανές, πως προτίθεται να εξαϋλώσει τη δημόσια και δωρεάν παιδεία, να αποκλείσει τους Έλληνες πολίτες από την πρόσβαση στη γνώση και να παραδώσει την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στα χέρια των ιδιοκτητών ιδιωτικών ιδρυμάτων αμφιβόλου ποιότητας, των οποίων και τους τίτλους σπουδών σπεύδει να αναγνωρίσει ως ισότιμους αυτών των Δημόσιων Πανεπιστημίων.
Δεν πέρασαν ούτε 48 ώρες από τη στιγμή που ο κ. Διγαλάκης, τον οποίο η κ. Τζάκρη συνάντησε κατόπιν υποδείξεως της κ. Κεραμέως ως τον καθ’ ύλην αρμόδιο υφυπουργό, τη διαβεβαίωνε, προσωπικά, πως το νέο Τμήμα Μουσειολογίας στην Έδεσσα θα ιδρυόταν και θα λειτουργούσε κανονικά. 
Σήμερα, χωρίς κανένα δισταγμό, πριν καν στεγνώσει το μελάνι από το Δελτίο Τύπου της Βουλευτή, το οποίο ενέκρινε ο κ. Διγαλάκης, η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, συμπεριέλαβε το Τμήμα Μουσειολογίας στα υπό κατάργηση Τμήματα, χαρακτηρίζοντάς το ρουσφέτι και εμπαίζοντας τους πολίτες της Πέλλας, μπροστά στα μάτια τους, για ακόμη μια φορά. 
Η κ. Τζάκρη, σε δηλώσεις της ανέφερε: «Φαίνεται πως για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, η Πέλλα και οι άνθρωποί της είναι αόρατοι. Μέσα σε 4 μήνες έχει προλάβει να παραπέμψει στις καλένδες την κατασκευή του, μελετητικά ώριμου, έργου των Παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας, να εμπαίξει τους αγρότες αδιαφορώντας για τα προβλήματά τους και να αποκλείσει την προοπτική ίδρυσης ενός πνεύμονα γνώσης και ανθρώπινης ανάπτυξης, όπως το Τμήμα Μουσειολογίας στην Έδεσσα, που θα ενέτασσε εκ νέου την Πέλλα στον χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας, μετά την πραξικοπηματική κατάργηση του τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών από την Κυβέρνηση Σαμαρά και το περιβόητο «Σχέδιο Αθηνά» το 2013. Καλούμε την ηγεσία του Υπουργείου να πράξει το αυτονόητο και να ανακαλέσει αυτή την σκανδαλώδη απόφαση που καταδικάζει την Πέλλα σε υπανάπτυξη».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Έργα και ημέρες κυβέρνησης Γιάννου, αποτελείωσαν την Έδεσσα και την περιοχή, έκλεισαν αρχικά το τμήμα πανεπιστημίου που λειτουργούσε στην πόλη, σταματούν την ίδρυση του νέου και μας γέμισαν λαθρομετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία Τζάκρη,ενεργείται πολύ επιπόλαια, κατά τον ίδιο τρόπο σας άδειασε η κυβέρνηση σας,ό πανηγυριζατε πέρσι με δελτιο τυπου οτι θα μεταφέρετε απο την κοζανη τμήμα μεταπτυχιακων και κάθε Σαββατοκύριακο θα ερχόταν στην Έδεσσα 2000 φοιτητές, την επόμενη μέρα η κυβέρνηση σας σας διέψευσε. Καλά είστε σοβαρή μια σχολή, γονατογραφημα, χωρίς ,χωρίς......το ειχε δηλώσει από τότε η Ν,Δ όλα αυτά τμήματα θα τα καταργήσει. Συνεπεστατα το επραξε!!
    Τι δεν καταλαβαίνετε,κυρία Τζάκρη; Οι ανακοινωσεις σας είναι σαν τα φουγαρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τάισε σανό τον κόσμο φίλε μου μπράβο αντί να κατηγορήσεις τον δήμαρχο που δεν τολμα να διεκδίκησει τίποτε κατηγορείς Τζάκρη που πήρε επ ώμου το ζήτημα. Να σε πληροφορήσω ότι σε άλλες πόλεις τα τμήματα δεν θα κλείσουν και ως παράδειγμα θα αναφέρω τον δεξιό δήμαρχο Τρικκαίων και υποψήφιο με τη στήριξη Μητσοτάκη ΝΔ για την προεδρία της κεδε που διεκδικεισε(όταν χρειάστηκε επιστράτευσε και εκκλησία) πήρε έξτρα σχολή στην πόλη του. Καλά μας κάνουν αυτά που χάνουμε επειδή δεν τα διεκδικούμε όλοι μαζί κάποιοι τα κερδίζουν εις βάρος μας. Για να μη μιλήσουμε για το οδικό που όλοι οι δεξιά τοπικη ελίτ εξουσίας κάνει Μούγλα στην στρούγκα.

      Διαγραφή
    2. Ορθό το σχόλιο σου, τα παπαγαλάκια του Γιάννου είναι ικανά (για όσους δεν ξέρουν φυσικά) να πουν τον Δεσπότη - Παναγιώτη και να το πιστεύουν κιόλας. Κατέστρεψαν, ρήμαξαν τα πάντα σε αυτό το τόπο, ανίκανοι μέχρι εκεί που δεν πάει.

      Διαγραφή
  3. Τι να σας πω κυρία Τζάκρη. Είμαι μαζί σας για την πολύ κακώς κατάργησή του. Γιατί έπρεπε να υπάρχει για να βάλουμε μέσα, όλους τους πολιτικούς που πέρασαν από τον τόπο μας τα τελευταία χρόνια, να τους βλέπουνε όλοι οι νεώτεροι και να αποτελούν για αυτούς παράδειγμα προς αποφυγήν.
    Λυπάμαι που το λέω, αλλά την καλύτερη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε σήμερα στον τόπο μας είναι να σηκωθείτε και να φύγετε από μπροστά μας, μήπως και έρθουν άλλοι και δούμε χαϊρι και προκοπή. [ Μήν τα σβήσεις Γιώργο]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τζάκρη 20 χρονια στη Βουλή μισό πράγμα στην Πέλλα δεν έλυσες. Ειδικα για το Πανεπιστήμιο τρεις φορές εγινες ρεζίλι. Το 2013 που καταργήθηκε η σχολή στην Έδεσσα που ήσουν κυβερνητικός βουλευτής , το φιάσκο σου με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο και η Σχολή για τα Μουσεία που τόσο πολύ την είχες δεμένη με επικοινωνιακή τροπολογία για να σε ψηφίσουν οι ευκολόπιστοι Εδεσσαίοι..
    Άστα αυτά που δεν τα μπορείς όπως αποδείχτηκε. Κανένα ρουσφετάκι και να περνάει ο καιρός, μέχρι εκεί.
    Όσο για την δεξιά ντροπή στους βουλευτές της τόσες δεκαετίες, οι κύριοι τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια ο δρόμος, μια το πανεπιστήμιο, τίποτα δεν θα αφήσει όρθιο η δεξιά. Η αχρηστίλα και η εκδικητικότητα σε όλο της το μεγαλείο. Που κρύβονται τα στελέχη της ΝΔ και δεν μιλάνε; Δεν τους νοιάξει που η κυβέρνησή τους καταδικάζει τον τόπο μας και τον γυρίζει πίσω; Επειδή το Πανεπιστήμιο που έδιωξε η ΝΔ πρώτη φορά το 2013 το ξανάφερε πίσω η Τζάκρη, το ξαναδιώχνουν και δεύτερη φορά επειδή τους πειράζει που δεν είναι έργο δικό τους. Για τον τόπο ούτε που τους νοιάζει. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.