Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Άσπρισε» το Καϊμακτσαλάν… Χιονίζει από χθες!!!



«Άσπρη μέρα» είναι η σημερινή σε αρκετά χιονοδρομικά κέντρα της Βορείου Ελλάδος. Η σχετική καλοκαιρία και οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες που επικρατούσαν σε όλη τη χώρα τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο κράτησαν χωρίς χιόνι στο σύνολό τους τα χιονοδρομικά ολόκληρης της χώρας, ωστόσο ο «Γηρυόνης» φρόντισε να ικανοποιήσει τους χιονόφιλους, χαρίζοντάς τους τις πρώτες «ασπρισμένες» εικόνες.
Τα πρώτα χιόνια, με αρνητικές μάλιστα, θερμοκρασίες έπεσαν στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν και πάνω από τα 2.000 μέτρα υψόμετρο. Η χιονόπτωση στον Βόρα συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα και αναμένεται να συνεχιστεί έως αύριο το μεσημέρι.
«Καλώς τα και ας άργησαν λένε, τα περιμένουμε σύντομα και στο χωριό μας», επισημαίνει στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ιδιοκτήτης του ξενώνα «Πάνθεον» στον παλιό Άγιο Αθανάσιο, Θωμάς Γιαννακίδης, όπου ξεκίνησε για τα καλά η χειμερινή περίοδος.

Δείτε τις φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν σήμερα και μας έστειλε ο Θωμάς Γιαννακίδης:





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. με τον δρόμο της Κερασιάς τι έγινε τελικά; το πήραν χαμπάρι ότι θα τους προλάβει το χιόνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τέρμα η κερασιά ο δρομος που θα δουλεύει θα είναι πάνω από τα κρύα τα νερά

      Διαγραφή
  2. Εγώ πέρασα τώρα και είναι μια χαρά μόνο ταμπέλες υπάρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.