Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγάθη Μακρίδου: «Ημέρα θλίψης η σημερινή για το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ»


"Ημέρα θλίψης η σημερινή για το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ". Αυτό επισημαίνει το μέλος της -τελευταίας όπως επισημαίνει η ίδια- Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Αγάθη  Μακρίδου, η οποία τονίζει ότι η απουσία της από το συνέδριο του κόμματος είναι "πράξη ευθύνης απέναντι στα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, απέναντι σε όλο τον κόσμο που εμπιστεύτηκε διαχρονικά την μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη".

Η δήλωσή της έχει ως εξής:

"Ημέρα θλίψης η σημερινή για το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ Αυτό το Σαββατοκύριακο σύνεδροι μη εκλεγμένοι (ακόμη και σύνεδροι από τα υπόλοιπα κόμματα που απαρτίζουν το ΚΙΝΑΛ) θα κληθούν μέσα σε λίγες ώρες να παρατείνουν την θητεία της Προέδρου και να σφραγιδοποιήσουν τον μεγαλύτερο πολιτικό φορέα που άλλαξε την πορεία και την μοίρα της πατρίδας.
Ως η μόνη εκλεγμένη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή από την Πέλλα, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους από την Πέλλα και πανελλαδικά καθώς και τους συναδέλφους από την ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ για την κοινή μας συμπόρευση και τους κοινούς μας αγώνες μέσα στον κόσμο, στις πλατείες ,στα καφενεία, σε κάθε κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας τα πέτρινα χρόνια που όλοι λοιδορούσαν το ΠΑΣΟΚ. Με πλήρη συναίσθηση, ευθύνη, εντιμότητα και ήθος πορεύτηκα μέχρι σήμερα κι έτσι θα συνεχίσω μακριά από συνειδησιακά διλήμματα.
Η απουσία μου από το συνέδριο είναι πράξη ευθύνης, απέναντι στα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, απέναντι σε όλο τον κόσμο που εμπιστεύτηκε διαχρονικά την μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη".

Μακρίδου Αγάθη
Μέλος της τελευταίας ΚΠΕ ΠΑΣΟΚShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.