Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπόθεση Novartis: Ποινική δίωξη κατά του Ανδρέα Λοβέρδου


Την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Ανδρέα Λοβέρδου για το αδίκημα της δωροληψίας κατ' εξακολούθηση σε σχέση με την υπόθεση της Novartis παρήγγειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η Eισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη.

Η δίωξη ασκείται μετά το πράσινο φως που άναψε η Βουλή αίροντας την ασυλία του τον περασμένο Αύγουστο, όπως ζητούσαν οι Εισαγγελείς Διαφθοράς αλλά και ο ίδιος.

Στον κ. Λοβέρδο είχαν κάνει αναφορά στις καταθέσεις τους οι προστατευόμενοι και άλλοι μάρτυρες, που υποστήριξαν ότι επί υπουργίας του κυκλοφόρησαν τέσσερα συγκεκριμένα σκευάσματα της ελεγχόμενης φαρμακοβιομηχανίας για σοβαρές παθήσεις, τα οποία διατέθηκαν στη χώρα μας σε τιμές υψηλότερες σε σχέση με τις τιμές στην Ευρώπη.

Ο πρώην υπουργός αρνείται τη διάπραξη οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης, ενώ από την αρχή κάνει λόγο για σκευωρία.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. O.loverdos.lej.den.vrikan.lefta.o.pjo.xazos.ama.vutiksi.lefta.den.ta.paj.stin.trapeza!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NAI OΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΑ! ΚΑΙ Η ΝΟVARTIS ,ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ,ΜΠΟΡΓΙΑΝΙ, ΚΑΙ Η SIEMENS, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΑΔΙΕΞΟΔΑ,Η ΦΥΓΗ -ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !ΤΡΕΞΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ =ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ , ΕΚΤΟΝΩΘΗΤΕ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.