Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημ. Γιάννου στην tv100: Σε δημόσια διαβούλευση το όνομα του νέου γηπέδου στην θέση «Πασά- Τσαϊρ», στην Έδεσσα (βίντεο)


Σε δημόσια διαβούλευση, στην οποία κάλεσε τους δημότες ο δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, με την ανακοίνωση που έκανε για πρώτη φορά στην εκπομπή “Πέριξ’’της TV100, θα αποφασισθεί το όνομα του νέου γηπέδου που αναμένεται να κατασκευαστεί στην θέση «Πασά- Τσαϊρ», στην Έδεσσα.

Προχθές υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του και ένα όνειρο σαράντα ετών γίνεται πραγματικότητα, καθώς «συνδέεται πια το εμπορικό με το τουριστικό κέντρο», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος. Το νέο γήπεδο και ο χώρος του παλιού σταδίου που θα αναπλαστεί και θα αποδοθεί στους δημότες, αναμένεται σύμφωνα με τον κ.Γιάννου, να είναι έτοιμο σε ένα χρόνο.

Στην ίδια εκπομπή ο κ. Γιάννου μίλησε για το Βιομηχανικό Συγκρότημα Κανναβουργείου που ετοιμάζεται να ξαναζήσει και να ανοίξει ξανά τις πύλες του ως πολυχώρος πολιτισμού, για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου στην πόλη, για τον τουρισμό κ.α.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. γαργαρα κανεις δημαρχε για το μεταναστευτικο?μην στεναχωρησεις τον κουλη?οσο για την αναπτυξη της πολης........πια αναπτυξη η πολη καταρρεει και εσεις σφυριζεται αδιαφοροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καημενε την τυφλα σου δε βλεπεις...Ολοι οι αλλοι βλεπουν Εσυ μονος ησουν και μονος θα μεινεις με τις εμμονες σου οτι θα καταστρεψεις την εικονα του Γιαννου.Αργα γεννηθηκες...και εισαι λιγος...Και μη γραψεις και σε μενα οτι ειμαι ο Γιαννου Οσο για το μεταναστευτικο θα το λουστουμε οποιος κι αν ειναι επανω και αφου οι ξενοδοχοι αιτουνται γιατι θελουν ζεστο χρημα Θελουμε δε θελουμε πρεπει να το συνηθισουμε...

      Διαγραφή
    2. Ο γιάννου δεν είσαι γιατί δεν κάνεις ορθογραφικά! Μήπως είσαι ο αργύρης;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.