Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΕ Πέλλας: Πρόσκληση - Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού της 1ης του έτους 2020


Την πρώτη του νέου έτους 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ. Ακολούθως θα παρατεθεί επίσημη δεξίωση για την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, στην Έδεσσα, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (3ος όροφος, Διοικητήριο). Παρακαλούμε να παραβρεθείτε και να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση.

Επίσης, στην επικράτεια της Π.Ε. Πέλλας, ορίζονται: Γενικός σημαιοστολισμός από την ανατολή, μέχρι και τη δύση του ηλίου της 1ης Ιανουαρίου 2020. Φωταγώγηση όλων των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών από της δύσεως του ηλίου της 1ης Ιανουαρίου 2020, μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης της εορτής. 

Τελετάρχες των εκδηλώσεων ορίζονται οι κκ. Βασίλειος Αδραμιτιανός και Αναστασία Μπιρόζη και οδηγός υπηρεσίας ο κ. Γρηγόρης Σελίδης, υπάλληλοι της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας. Συντονίστρια της εκδήλωσης ορίζεται η κα. Ιωάννα Προδρομίδου, Ειδική Σύμβουλος Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας
Ιορδάνης Τζαμτζής 

Σημαντική σημείωση: 

Η Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας παρακαλείται να φροντίσει για τις ιεροτελεστίες. 
Η ΙΙα Μ/Κ Μεραρχία παρακαλείται να φροντίσει για την στρατιωτική παράταξη.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας παρακαλείται να φροντίσει για την τάξη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.