Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανέλαβε την Βοσνία ο Μπάγεβιτς!


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι κι επίσημα ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πατρίδας του.
Και με τη βούλα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην εθνική Βοσνίας. Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας ο 71χρονος τεχνικός είναι ο αντικαταστάτης του Ρόμπερτ Προσινέτσκι.
Η απόφαση ήταν ομόφωνη και στόχος του είναι να πάει την Βοσνία στα τελικά του Euro 2020. Τελευταία του θητεία σε πάγκο ήταν το 2012 στον Ατρόμητο ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν εκτελεστικός διευθυντής στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βοσνίας:

«Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε η πρόσληψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς ως προπονητή της πρώτης ομάδας της Βοσνίας. Η απόφαση ήταν ομόφωνη από το συμβούλιο και αποτελεί την ιδανική λύση για τα μπαράζ που ακολουθούν.
Η συνέντευξη Τύπου, που θα αποτελέσει την επίσημη παρουσίαση του κ. Μπάγεβιτς, θα προγραμματιστεί μετά την Πρωτοχρονιά.
Ευχόμαστε στον νέο εκλέκτορα πολλή τύχη στο νέο του πόστο και να πετύχει το αποτέλεσμα που ξέρουμε ότι μπορεί, που είναι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό του 2020».

Πηγή: gazzetta.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.