Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Βραβεύτηκαν οι αθλητές & οι αθλήτριες που διακρίθηκαν μέσα στο 2019


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα από το Δήμο Πέλλας, στα Γιαννιτσά, στην εξέδρα της 9ης Παραμυθούπολης στον πεζόδρομο, η βράβευση αθλητών και αθλητριών του Δήμου, που διακρίθηκαν σε παγκόσμιους, διεθνείς  και πανελλήνιους  αγώνες, όλων  των Ολυμπιακών αθλημάτων μέσα στο 2019. 
Στην εκδήλωση, στην οποία απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, τιμήθηκαν αθλητές, αθλήτριες και προπονητές στίβου, χαντ μπολ, κωπηλασίας, ταεκβοντο, τζούντο, kick boxing, πάλης, ιππασίας και σκάκι.
Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν αθλητές και αθλήτριες συλλόγων όπως του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών “Ο Λουδίας”, του ΓΑΣ “Μέγας Αλέξανδρος” Γιαννιτσών, του Α.Σ. tae kwon do “Φιλιππος” Γιαννιτσών,  του Ο.Φ.Κ.Α. “Φίλιππος” Γιαννιτσών,  του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Γιαννιτσών, του Α.Σ. Γένεσις και του Φ.Ο.Ο. Γιαννιτσών αλλά και αθλητές του δήμου Πέλλας που ανήκουν σε συλλόγους εκτός δήμου, όπως η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο καράτε, Έλενα Χατζηλιάδου, με την αδελφή της Γεωργία, πανελλήνια Πρωταθλήτρια.

vratlht
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μπραβο στα δικα μας παιδια ,που αθλουνται και διακρινονται στον στιβο,στον αθλητισμο! Αυτα τα παιδια τιμουν την πολη .Μπραβο στους εκπαιδευτες τους, στους καθηγητες τους,που τους διδαξαν τις αξιες του "ευ αγωνιζεσθαι" , μαλιστα σε ενα σταδιο , με ανυπαρκτη παρουσια του Δημου. Υποδομες, ανυπαρκτες. Ταπητες σε ελεεινη κατασταση ! Να μην μιλησω για το κλειστο κατω απο τις κερκιδες , αβαφο απο τοτε που χτιστηκε,,με υγρασια, σπασμενα τζαμια, ο κισσος μαλιστα εχει αναρριχηθει κι στους τοιχους μεσα. Τα οργανα γυμναστικης κατεστραμμενα, η θερμανση υποτυπωδης . Και βγαινεις ρε Σταμκο να καμαρωσεις να φωτογραφηθεις βραβευοντας παιδια για τα οποια δεν εχεις προσφερει ΤΙΠΟΤΕ,ΤΙΠΟΤΕ,ΤΙΠΟΤΕ ! Ελεος!Τρεξετε να φωτογραφηθητε ,για το μοχθο των ιδρωτα των παιδιων μας , χωρις να εχετε βαλει ουτε ενα ευρω, ουτε ενα λιθαρακι, στον αθλητισμο, στον πολιτισμο της πολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.