Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τσουχτερό κρύο στη Βόρεια Ελλάδα


Τσουχτερό κρύο επικρατεί στη Βόρεια Ελλάδα, όπου στις περισσότερες περιοχές ο υδράργυρος έπεσε κάτω από το μηδέν, δημιουργώντας κατά τόπους συνθήκες παγετού, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται χωρίς προβλήματα σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.  
Ηλιοφάνεια με χαμηλές θερμοκρασίες συνθέτουν το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη. Το θερμόμετρο το πρωί «έδειξε» 1 βαθμό Κελσίου στο κέντρο της πόλης, ενώ αισθητό είναι το κρύο σε όλους τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου καταγράφηκαν αρνητικές θερμοκρασίες: -4 βαθμούς στις Σέρρες, όσους και στη Βέροια και τα Γιαννιτσά, ενώ στους -3 η θερμοκρασία στο Κιλκίς και -1 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. 
Η χαμηλότερη τιμή καταγράφηκε στο Καϊμάκτσαλαν και τον Λαϊλιά Σερρών, όπου ο υδράργυρος τις πρωινές ώρες έπεσε στους -10 βαθμούς Κελσίου.
Χωρίς προβλήματα πάντως διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας και μόνο στην παλιά εθνική οδό Βέροιας - Κοζάνης και προς το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκτσαλαν οι οδηγοί πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονολάστιχα. 
Θερμοκρασίες υπό το μηδέν το πρωί και στη Δυτική Μακεδονία: Στα Γρεβενά ο υδράργυρος «έδειξε» -8 βαθμούς Κελσίου, -6 στη Φλώρινα, όσους και στην Πτολεμαΐδα. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχουν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Αλυσίδες ή χιονολάστιχα χρειάζονται μόνο οι οδηγοί που κινούνται σε Βίγλα και Βίτσι. 

ΑΜΠΕ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.