728x90

Ο βουλευτής Δ. Σταμενίτης στα Γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας στα Γιαννιτσά (φωτο)

Ενημερωτική συνάντηση στις 08/12/2019 με τον Βουλευτή της Ν.Δ. Ν.Πέλλας είχαν τα μέλη στα της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Πέλλας στα γραφεία της οργάνωσης στα Γιαννιτσά . Στην συνάντηση ο Βουλευτής ενημέρωσε τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και για την πορεία του κυβερνητικού έργου ιδιαίτερα σε τοπικό επίπεδο και αντάλλαξε απόψεις για το έργο της Κομματικής Οργάνωσης στα Γιαννιτσά.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Κύριε σταμενιτη κάποιο νέο για τι αγροτικό πετρέλαιο μήπως υπάρχει Γιατί όπως είχε δηλώσει ο πρωθυπουργός κάπου στην ήπειρο δεν είναι δυνατόν να καλλιεργούν η αγρότες με τόσο ακριβά πετρέλαιο και λιπάσματα η ήταν μόνο για να αρπάξετε την ψήφο του αγρότη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά αυτός ο Μηνάς, δεν βαρέθηκε; Μονό για φώτο είναι, ουσία μήδεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Ad Code