Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση βουλευτή Πέλλας Δ. Σταμενίτη με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη


«Οδικός άξονας και αγροτικά ζητήματα στο επίκεντρο της συνάντησης».

Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης στα πλαίσια προγραμματισμένης συνάντησης. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν εδώ και χρόνια τον Νομό Πέλλας και τους κατοίκους της περιοχής. 
Ο κος Σταμενίτης έθεσε στον Πρωθυπουργό το μεγάλο ζήτημα της κατασκευής του οδικού άξονα «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα – Φλώρινα». Ο Βουλευτής, αφού ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για την πραγματική κατάσταση του έργου, σημείωσε την αναγκαιότητα να προχωρήσουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε η διαδικασία να μην μένει στάσιμη. Συγκεκριμένα πρότεινε: 
Α. Ένταξη των απαλλοτριώσεων των δύο παρακάμψεων Χαλκηδόνας και Γιαννιτσών στο ΑΡΘΡΟ 7Α, αφού χαρακτηριστεί ως σημαντικό το σύνολο του έργου. 
Β. Δημοπράτηση των δύο παρακάμψεων μέσω ένταξής στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Γ. Αναζήτηση χρηματοδότησης της κατασκευής τους από τα υπόλοιπα του ΕΣΠΑ της περιόδου 2014-2020, ή μέσα από την ένταξη στη νέα προγραμματική περίοδο 2020-2024 ή από το ΠΔΕ.
Δ. Συμβασιοποίηση των υπόλοιπων μελετών με την αξιοποίηση της υπάρχουσας χρηματοδότησης (500.000 ευρώ στον εναριθμο του έργου), ώστε να ολοκληρωθεί το σύνολο των μελετών του τμήματος Μαυροβούνι – Έδεσσα.
Επιπρόσθετα, ο κος Σταμενίτης στάθηκε στα θέματα που απασχολούν διαχρονικά τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο καθώς ο Νομός Πέλλας είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς τόπους της χώρας. Ειδικότερα, πέραν των άλλων ζητημάτων που συζητήθηκαν, ο Βουλευτής κατέθεσε πρόταση για φορολόγηση των παραγωγών, που συνεταιρίζονται, με σταθερό φορολογικό συντελεστή 10%, όπως νομοθετήθηκε και θα ισχύει από το 2020 για τους συνεταιρισμούς. 
Ο Διονύσης Σταμενίτης ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την εποικοδομητική συνάντηση που είχαν, τονίζοντας του ότι υπάρχει πολλή δουλεία που πρέπει να γίνει ώστε λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος που κόστισαν στον Νομό Πέλλας να αποκατασταθούν και να δώσουν νέα πνοή στην περιοχή. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Ρε φίλε μας δουλεύεις πραγματικά. Εδώ είχες όλα τα μέσα με τον Σαμαρά και δεν έκανε τίποτα και πηγές να βγεις μια φωτο με τον Μητσοτακη για να μας πείς τι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή ήρθες 4ος και καταιδρωμενος στο θέμα για τον δρόμο πήγες και βγήκες μια φωτογραφία με τον κουλη για να μας πεις τι ?Όταν μπαινοβγαινες στο Μαξίμου και ειχες την σύζυγό σου στο γραφείο του Σαμαρά γιατί δεν έγραφες τίποτα βρε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το deminimis τον ειπες τιποτε η στα τετοια σου. Ας περιμενουν τα χαηβανια οι αγροτες. Αλλα να θυμασε κοντος ψαλμος αλληλουια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διονύση δεν μας λες τι είπε ο πρωθυπουργός, αυτα που γράφεις τα έχουμε διαβάσει πολλές φορές.
    Στοιχειωδης υποχρέωση σου ειναι να ενημερώσεις, εκεί πήγες ως εκπρόσωπος μας και για αυτό σε δέχτηκε.
    Εκτος και αν πήγες ήλθες ήδες και απηλθες.
    Βγηκες φωτογραφία και έφυγες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταμενιτη ασε τις φοτογραφιες παρε τους δημαρχους και τους αλλους βολευτες παρε και τον παξιμαδι γιατι ο τζι τζι μας εχει γραμενους και προχορηστε το δρομο γιατι θα παισουν ντοματες. Γκε γκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγάλο ντερμπυ σταμενιτη - λακη για το ποιος θα βγει περισσότερες φωτο!next top model και βλακείες.. εδώ έχουμε τη μεγαλη μάχη!!!!λες να δούμε φωτο και με τον Αγ. Βασίλη;;; (λόγω ημερών)
    μπορει η πελλα να ειναι απομονωμένη, μπορεί να ειναι αποκλεισμένη απο μεγάλα έργα αλλά σε φωτο ειμαστε πρώτοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να πάρει και του διοικητές των νοσοκομείων δικά μας παιδιά είναι και αυτοι τόσο αγώνα έκαναν άλλωστε γιαυτό μπήκαν στα νοσοκομεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφού ο Νομός μας έχει τόση μεγάλη επιτυχία σε φωτογραφίσεις με τον περιζήτητο μας Κούλη τι θέλουμε άλλο??? Τάχουμε όλα και μας φτάνει μόνον αυτό.... Οι αποφάσεις για έργα ανήκουν σε αυτούς που δεν ανακοινώνουν τόσο σημαντικές ειδήσεις!!!! Επιτυχημένοι μας βοοολευτές....τι μας περιμένει ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς τους βγάλατε γιατί και εσείς είστε σαν αυτούς .Την Ανοιξη θα φωτογραφηθούν μαζί σας κάτω από κάποια χαλαζοχτυπημένη ροδακινιά , μην ζηλέυετε!!!

      Διαγραφή
  9. Σταμενητη για μια ακόμη φορά εισαι απέναντι μας με το ντεμινιμις,για αυτό και δεν ειπες τιποτε στον προθυπουργο .Έχουν δίκιο οι συνάδελφοί που λένε ότι είσαι αντίθετος,λόγω Καρασμανη, εσύ άν εχεις πρόβλημα ,εμάς γιατί μας καταδικάζεις;Εβγα στα ίσια και πες στα ίσια ότι μας στηρίζεις,Αλλιώς θα δικαιώσεις τους Καλυβιώτες που λένε ότι τούς είπες να πάτε να τα πάρετε απο αυτόν που σας τα έταξε και αυτά που σας έδωσε το Γενάρη του 15 θα σας τα πάρουν πίσω γιατί είναι παράνομα.Προσεξε μας κάνεις κακό και δεν θα σου βγει σε καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑ ΣΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΦΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΙΟΝΙΟ .ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ.Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.