Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Αριδαία σε εορταστικούς ρυθμούς – Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και η κεντρική πλατεία (βίντεο)



Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς άρχισε και επίσημα στην πόλη της Αριδαίας με την φωταγώγηση του πρώτου φυσικού Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση το απόγευμα της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου.
Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής «Ο Αρίων», παιδικό πάρτι με χορό, ευχές για τον καινούργιο χρόνο στο σπιτάκι των ξωτικών, με κρασί για όλους και  εντυπωσιακό σόου με βεγγαλικά τα οποία γέμισαν χρώματα τον νυχτερινό ουρανό της Αλμωπίας. 

Στους σύντομους χαιρετισμούς τους ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕ Αλμωπίας Γιώργος Λεμονίδης ευχαρίστησαν όλους όσους συνέβαλαν να γίνει η εκδήλωση και ευχήθηκαν στον κόσμο καλές γιορτές με υγεία , ειρήνη, αγάπη και χαρά.   
Ακολούθησε ζωντανή μουσική μέχρι αργά το βράδυ με τους:
Χριστίνα Μπέντση Τραγούδι
Γιώργο Αδαμπατά Τραγούδι-μπουζούκι-κιθάρα
Ζωή Ζαφειρίου Πλήκτρα
Λάζαρο Δημητριάδη Κρουστά 
anamadendrouar
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.