Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ψηφοφορία για τα Βραβεία Bravo


Παράταση πήρε ο κοινωνικός διάλογος για τα Βραβεία Bravo μέχρι την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019. O Δήμος Έδεσσας συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά και ζητάμε τη συμμετοχή όλων των πολιτών έτσι ώστε να στηριχτεί η υποψηφιότητά μας! 
Πρόκειται για τον μεγαλύτερο Θεσμό Κοινωνικού Διαλόγου που αναπτύσσεται στη χώρα μας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και ο Δήμος Έδεσσας συμμετέχει διεκδικώντας και πάλι τη βράβευσή του για την υλοποίηση του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Βιώσιμης Ανάπτυξης της Έδεσσας. Η αξιοποίηση διάφορων χρηματοδοτικών πηγών και η υλοποίηση σημαντικών έργων που έχουν συνέργεια μεταξύ τους και αποτελούν τμήματα ενός ενιαίου και ολοκληρωμένου σχεδιασμού, αξιολογούνται από τους πολίτες μέσω της ψηφοφορίας που διενεργείται. 
Στα Βραβεία Bravo αναδεικνύονται οι πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη δημιουργία της Ελλάδας του ΑΥΡΙΟ και για τον λόγο αυτό σας καλούμε να ενημερωθείτε και να αναδείξτε τις πρωτοβουλίες του Δήμου μας που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας! Η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε στο:  

https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting-by-organization/edessas.523.html 

Γραφείο Τύπου Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Γιατί δεν ψηφίζετε την μακέτα;;; Ε;;; Αλήθεια ξέρει κανείς αν και πότε θα δημοπρατηθει;;; η κερκίδα και το γήπεδο γιατί μένει;;;; γιατί καταστρέφουν το γυμναστήριο στο οποίο αθλουνται τόσα παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.