Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τον Αναστάσιο Γεροντίδη, μαθητή με εξαιρετικά υψηλό δείκτη ευφυΐας (φωτο)



Με τον μαθητή Γεροντίδη Αναστάσιο, ο οποίος διακρίνεται για τον πολύ υψηλό δείκτη ευφυΐας του, συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, στο γραφείο του στην Έδεσσα. Ο χαρισματικός μαθητής κατάγεται από το Αρσένι του Δήμου Σκύδρας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, όπου και διαμένει με την οικογένειά του. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης κάλεσε τον ταλαντούχο μαθητή στο γραφείο του για μία συνάντηση γνωριμίας και συζήτησης για τα ενδιαφέροντά του, στο πλαίσιο μίας συμβολικής πράξης αναγνώρισης της διαφορετικότητας και διερεύνησης προτάσεων για την αξιοποίησή της από την τοπική κοινωνία και πολιτεία. Στο επίκεντρο της συζήτησης του κ. Αντιπεριφερειάρχη με τον μικρό Αναστάσιο Γεροντίδη βρέθηκαν θέματα όπως η ταχύτητα επεξεργασίας μαθηματικών προβλημάτων, η δημιουργική και αποκλίνουσα σκέψη, αλλά και το πώς αξιοποιούν το χρόνο τους οι μαθητές σήμερα στην Ελλάδα και, ειδικότερα, στην περιφέρεια. 

Ο κ. Τζαμτζής χάρισε στον Αναστάσιο Γεροντίδη έναν φορητό υπολογιστή για την υποστήριξη της μελέτης του, καθώς κι ένα λεύκωμα για την ιστορία, τη φύση και τον πολιτισμό της Πέλλας. Αποχαιρετώντας τον, του ευχήθηκε «να έχει επιτυχία στις σπουδές και την καριέρα του, χωρίς να ξεχνά ποτέ την Πέλλα, τον τόπο της καταγωγής του και τους ανθρώπους της». 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Δικαιώνομαι κάθε μέρα που ψήφισα για αντιπεριφερειάρχη τον Δάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην έχουμε λοιπόν απορία για την κατάντια αυτού του τόπου.
      Ένα ανήλικο παιδάκι που άγεται, φέρεται και φωτογραφίζεται με έναν τοπικό άρχοντα που για άλλους λόγους, θεωρώ, εξελέγη από τους πολίτες αυτού του Νομού.
      Αν εκτιμούσε τόσο πολύ τις ικανότητες του, ο Δάνης μπορούσε να του κάνει το αντίστοιχο δωράκι, δεν είναι δα και κάτι ακριβό, όσο ήταν εκτός αξιώματος χωρίς τυμπανοκρουσίες.
      Μήπως έγινε μέτρηση του IQ όλων των μαθητών της Πέλλας και δεν το γνωρίζουμε;
      Δάνη ξέρεις όλους εκείνους του πολίτες τις Πέλλας που διαπρέπουν σε παγκόσμιο επίπεδο;
      Προφανώς θα έρθει και η δική τους σειρά για επιβράβευση, κουβέντα και κάποιο αναμνηστικό δωράκι στο γνωστό γραφείο της Ατιπεριφέρειας.

      Διαγραφή
  2. Εγώ δεν τον ψήφισα, αλλά μπράβο για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε το παιδάκι και την οικογένεια έξω απ’ολα αυτά...Άξιοι γονείς και πανάξιο παιδί,πρώτα απ´ολα με ήθος και μετά με ένα κοφτερό μυαλό και αλλά πολλά..Συγχαρητήρια Αντρέα και Νούλα,καλό και ευλογημένο ξεκίνημα στη νέα ζωή σας.Να είστε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφήστε το παιδάκι και την οικογένεια έξω απ’ολα αυτά
      ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
      ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΤΟΤΕ.............

      Διαγραφή
  4. γεια σου Δάνη λεβέντη , αστους εχθρους να σκάνε απο την ζήλεια τους δεν σε φτάνουν στο μικρό σου δακτυλάκι .συνέχισε έτσι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.