Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση σχολικών καθαριστριών με τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Θ. Καράογλου


Με τον υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης του υπουργείου Εσωτερικών, Θεόδωρο Καράογλου, συναντήθηκε αντιπροσωπεία των Σωματείων Σχολικών Καθαριστριών. Συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και ο κ. Καράογλου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση,  ανέλαβε την υποχρέωση να προωθήσει στην πολιτική ηγεσία των συναρμόδιων υπουργείων όσα συζητήθηκαν. 
"Θα αναληφθούν πρωτοβουλίες ώστε να επιλυθούν σειρά ζητημάτων που αφορούν το καθεστώς των συμβάσεων εργασίας, των πληρωμών και της πιστοποίησης του επαγγέλματος και να υπάρξει συνάντηση με τους υπουργούς Εσωτερικών και Παιδείας", όπως ανέφερουν οι "Ενωμένοι Εργαζόμενοι Ιδιωτικού Τομέα" σε ανακοίνωσή τους.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΠΟΙΑ Η΄ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΘ ΤΟΝ ΑΛΑΞΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι ο Κουλης ειναι της ΤΑΞΗΣ και της ΗΘΙΚΗς ! ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΠΤΥΧΙΑ! Βλεπε Διαματαρης. Διοριζει 80χρονους επιτυχοντες του Ακροδεξιου ΑΣΕΠ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕς ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ! ΑΘΩΩΝΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕς Π.Χ. ΜΗΛΙΩΝΗΣ, ΦΛΩΡΟΣ , ΝΑΡΚΟΕΜΠΟΡΟΥΣ, στο τελοσ λεει θα διθωξει και τους π@στηδες απο την Μυκονο και θα φερει καλογερους

      Διαγραφή
    2. Τους ειδαμε και τους αρίστους...περασαν εξω απο το Columbiaκαι το εγραψαν στο βιογραφικο τους.....για τα πανηγύρια

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.