Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα: Με κλειστούς δρόμους τουριστική ανάπτυξη δεν γίνεται...


Βρισκόμαστε λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και αυτή την περίοδο η Πέλλα με τα δημοφιλή κέντρα τουριστικού προορισμού Καϊμακτσλάν και Λουτρά Πόζαρ είναι στη κορυφή των προτιμήσεων πανελλαδικά και όχι μόνο. 

Οι χιλιάδες όμως επισκέπτες των Λουτρών της Αλμωπίας συνεχίζουν να μην έχουν πρόσβαση στο χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν εξαιτίας καθίζησης του οδοστρώματος στο δρόμο Κερασιάς - Χιονοδρομικού Κέντρου. 
Για πια τουριστική ανάπτυξη στο Νομό Πέλλας μιλάμε όταν η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και οι Δήμοι Αλμωπίας και Έδεσσας δεν έδωσαν λύση στο χρόνιο πρόβλημα για να είναι δυνατή και ασφαλής η πρόσβαση των επισκεπτών στο Χιονοδρομικό; 
Βρισκόμαστε στην "καρδιά" της χειμερινής τουριστικής περιόδου, καλές είναι οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις και τα σχέδια για το μέλλον, αλλά το πολύπαθο Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματά του που κάθε χρόνο είναι στο προσκήνιο. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Τι είναι αυτά που γράφετε; Αφού ανακοινώθηκε προχτές από τον Τζαμτζή ότι θα γίνει ο δρόμος σύνδεσης Λουτρών με Χιονοδρομικό. Όπως δηλαδή έκανε ο Τάνος, ο Σιβένας, ο Καραμάνης, ο Θεοδωρίδης και η Αηδονά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντι να δουμε το προβλημα,μαλωνουμε ποιος φταιει......ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.