Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Καρασμάνη Καραμανλή για τον οδικό άξονα Χαλκηδόνα - Γιαννιτσά - Έδεσσα


Συμφωνήθηκε να επισπευσθούν όλες οι διαδικασίες

Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, είχε ο Γιώργος Καρασμάνης, για όσα ανεύθυνα ειπώθηκαν την τελευταία φορά στη Βουλή για τον οδικό άξονα Χαλκηδόνας Γιαννιτσών Έδεσσας. Δηλαδή ότι δήθεν… ουσιαστικά τίποτα δεν έχει γίνει γι’ αυτόν τον δρόμο…, ή έστω ότι έχει γίνει πρέπει να ξαναγίνει…, ότι το έργο είναι… ανώριμο…, και άλλοι απαράδεκτοι ισχυρισμοί που πρωτίστως υπονομεύουν ευθέως τα συμφέροντα του Νομού μας, αλλά, θίγουν και πρόσωπα που επί σειρά ετών έχουν δώσει μάχες και μάχες, όπως ο Γιώργος Καρασμάνης που έχει δώσει αγώνα ζωής για την υλοποίηση αυτού του τεράστιας σπουδαιότητας έργου για την Πέλλα.
Ο πρώην Υπουργός παρουσίασε στον Κώστα Καραμανλή όλα τα στοιχεία, όλες τις αποφάσεις, επικεντρώνοντας στα σημαντικότερα ντοκουμέντα από τα τουλάχιστον 50 που είχε στον ογκώδη φάκελό του, από την έγκριση των κονδυλίων μέχρι και τις εκπονήσεις των μελετών. Έγγραφα που πιστοποιούν ότι ο Γιώργος Καρασμάνης, παρακολουθούσε την εξέλιξη διαδικασιών για το έργο βδομάδα τη βδομάδα και μήνα με το μήνα.  Όπως την δέσμευση του Γιώργου Σουφλιά το 2009 – τότε αρμόδιου Υπουργού – ότι: η χρηματοδότηση του έργου είναι εξασφαλισμένη από το ΕΣΠΑ 2007-2013, δέσμευση καταχωρημένη στα Πρακτικά της Βουλής. Και ότι για το μεν τμήμα Χαλκηδόνα – Μελίσσι η μελέτη θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Νοέμβρη του 2009 και το έργο κατασκευής θα δημοπρατηθεί στις αρχές του 2010. Για δε το τμήμα Μαυροβούνι – Έδεσσα, η μελέτη θα ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2010 και το έργο κατασκευής θα δημοπρατηθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2010.
Δυστυχώς, από το 2010 με την τότε διάδοχο κυβέρνηση αρχίζουν τα προβλήματα με το ¨γαϊτανάκι¨ των συστηματικών και σκόπιμων αναβολών που εξελίχθηκαν στο μεγάλο σκάνδαλο σε βάρος του Νομού μας:
Την ημέρα της διάλυσης ης Βουλής, στις 11 Απριλίου 2012, απένταξαν ετσιθελικά το έργο από το ΕΣΠΑ. Μετά δε από ένα οκταήμερο στις 19/4ΟΥ/12 απέσυραν τη χρηματοδότηση των 120 εκατομμυρίων και, με διαδικασίες ¨φαστ τρακ¨, στις 23 Απριλίου 2012, ¨πήγαν¨ τα χρήματα στη Δυτική Περιφερειακή της Θεσσαλονίκης! Με την υπογραφή του γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δημοσίων Έργων και πρώην προέδρου της Εγνατίας Οδού – οποία σύμπτωση – της αναδόχου εταιρίας της Δυτικής Περιφερειακής της Θεσσαλονίκης και υπό τις ευλογίες του τότε υφυπουργού Υποδομών και με την υπογραφή του τότε υφυπουργού Ανάπτυξης, όλα στελέχη της τότε κυβέρνησης!!!
Ο πρώην Υπουργός παρουσίασε επίσης το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 4367 του Οκτωβρίου 2013 με το οποίο ο τότε Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης – και νωρίτερα ο Σταύρος Καλογιάννης – αναγνώριζε το καταφανέστατο σκάνδαλο, και ζητούσε από την Περιφέρεια να του αποσταλεί το τεχνικό δελτίο προκειμένου να εντάξει το έργο μας στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και να ξεκινήσει η δημοπράτηση και να ολοκληρωθεί με κονδύλια του ΕΣΠΑ της περιόδου 2014-2020. Τα τεχνικά δελτία δεν στάλθηκαν, δυστυχώς, διότι αν αυτό είχε γίνει, οι παρακάμψεις Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας θα είχαν ολοκληρωθεί και σήμερα θα μιλούσαμε μόνον για το τμήμα Μαυροβούνι- Έδεσσα.
Ακόμη ο Γιώργος Καρασμάνης παρουσίασε τα στοιχεία από το 2015 και μετά, όταν ζητούσε να ενημερωθεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση για το τεράστιο αυτό θέμα: Ερωτήσεις προς τον Υπουργό Υποδομών ο οποίος δήλωνε… αναρμόδιος και δεν ερχόταν στη Βουλή, αλλά και επιστολή προς τον Πρωθυπουργό η οποία ουδέποτε απαντήθηκε! Για τέτοια ¨δημοκρατία¨ μιλάμε από μια Κυβέρνηση που, επί τεσσεράμισι χρόνια δεν έκανε απολύτως τίποτα!
Όλη αυτή η αδιάκοπη μάχη που δόθηκε επί τόσα χρόνια σε όλα τα επίπεδα – και που συνεχίζεται ανυποχώρητα – είναι το… ¨τίποτα δεν έχει γίνει για το δρόμο¨, όπως με απαράδεκτη ανευθυνότητα εκστομίστηκε στη Βουλή; Ή μια χρειαζούμενη απάντηση ακριβώς σ’ αυτά που ειπώθηκαν;
Ο Γιώργος Καρασμάνης επισήμανε στον Υπουργό ότι ο δρόμος Χαλκηδόνας – Έδεσσας, αναφέρεται, για τη προγραμματική περίοδο 2014-2020 στα ΣΠΕΜ (Στρατηγικό Πλαίσιο Επενδύσεων Μεταφορών) – βασική προϋπόθεση για τη χρηματοδότηση του έργου, και ότι επιπλέων οι παρακάμψεις Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας έχουν περιβαλλοντικούς όρους εγκεκριμένους έως το 2020, και ότι οι μελέτες έχουν ολοκληρωθεί. Όσο για το πρόβλημα ότι το έργο δεν είναι μέσα στο Εθνικό Σχέδιο Μεταφορών, αυτό αφορά στη νέα περίοδο 2021-2027 που είναι πλέον αρμοδιότητας του κ. Καραμανλή, αφού πρώτα και επειδή πέρασε πολύς χρόνος, επικαιροποιηθεί. Να χαρακτηριστεί ως έργο εθνικής σημασίας όπως ακριβώς είχαν συμφωνήσει στη συνάντηση που είχαν ο Υπουργός με τον Γιώργο Καρασμάνη τον περασμένο Σεπτέμβρη. Αυτό, για να τρέξουν οι απαλλοτριώσεις με ταχύτατους ρυθμούς, και να γίνει η μελέτη κόστους-οφέλους. Διαδικασίες που μπορούν να ολοκληρωθούν γρήγορα.
Ως προς την αυστηροποίηση των διαδικασιών που θέτει το Τεχνικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης – το λεγόμενο JASPERS – επισήμανε στον Υπουργό ότι είναι ένα όργανο που μπορεί με τα υπάρχοντα επιχειρήματα και στοιχεία να πεισθεί ότι:
- α) θα είναι κάθετος επί της Εγνατίας. Στο σημείο αυτό δε, του υπογράμμισε ότι η Πέλλα είναι ο μοναδικός δρόμος από την Ήπειρο μέχρι τον Έβρο που δεν έχει κάθετο επί της Εγνατίας, δηλαδή, τη δεκαετία του 1980 ο Νομός αδικήθηκε διότι στον σχεδιασμό τότε της Εγνατίας Οδού, δεν προβλέφθηκε δυστυχώς να διέρχεται από την Πέλλα, την οποία διέσχιζε η ιστορική αρχαία Εγνατία Οδός.   
- β) θα συνδέει την πρωτεύουσα με το ΔΔΜ (Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών)
- γ) Ο υπάρχων δρόμος, εξαιρετικά επισφαλής – όπως ολόκληρο το οδικό δίκτυο του Νομού - είναι βασικός οδικός άξονας με ¨βαριά¨ κυκλοφορία χιλιάδων αυτοκινήτων, επισκέπτες από όλη την Ευρώπη στο Μουσείο της Πέλλας, χιλιάδες λεωφορεία για τους Καταρράκτες και το χιονοδρομικό Καϊμακτσαλάν, τα Λουτρά Πόζαρ. Επιπλέον το καλοκαίρι διέρχονται εκατοντάδες νταλίκες για τη μεταφορά αγροτικών προϊόντων.
Γι’ αυτό, τόνισε, χρειάζεται ο δρόμος να είναι ασφαλής με διαχωριστική νησίδα. Του παρουσίασε δε στοιχεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας που από το 1990 μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2004, έχουν καταγράψει 377 θανατηφόρα ατυχήματα, 501 σοβαρά και 3.156 ελαφρά. Τα στοιχεία αυτά είχε παρουσιάσει και στον Γιώργο Σουφλιά και έτσι ο τότε Υπουργός έδωσε το πράσινο φως. Μάλιστα ο Γιώργος Καρασμάνης έδωσε στον κ. Καραμανλή και τα νέα στοιχεία της ίδιας Αστυνομικής Διεύθυνσης ως ένα ακόμη σοβαρότατο επιχείρημα για την JASPERS, δεδομένου ότι από το 2004 μέχρι και τις 30/10/19 καταγράφουν 231 νεκρούς, 189 σοβαρούς τραυματισμούς και 839 ελαφρότερους! Ο κος Καραμανλής θεώρησε πολύ σοβαρά τα στοιχεία αυτά και τα κράτησε προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει για τις περεταίρω ενέργειές του.
Υπουργός και Καρασμάνης συμφώνησαν ότι, επειδή οι περιβαλλοντικοί όροι για τις δύο παρακάμψεις έχουν καταληκτική ημερομηνία το τέλος του 2020, θα πρέπει να δημοπρατηθούν με το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ώστε να μη χρειαστεί να γίνουν πάλι από την αρχή. Για δε το τμήμα Μαυροβούνι – Έδεσσα, να επισπευσθούν οι διαδικασίες προκειμένου να αρθούν τυχόν εκκρεμότητες.
Επίσης συμφώνησαν να συναντώνται σε τακτά διαστήματα για την παρακολούθηση της εξέλιξης του μεγάλου έργου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ!!! Κ.ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρα ο δρόμος την επόμενη 20ετια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ποιον κτυπάει η καμπάνα Λάκη μου, πήγες για Μάλι και βγήκες κουρεμεμένος.Ειναι δυνατόν να λες για τον δρόμο οτι δεν έγινε τιποτε και πρέπει να ξαναγίνει απο την αρχή.Ουτε εχθρός του Νομού να ήσουν δεν λέγονται αυτά. Και ο άλλος γιατί να σου δώσει λεφτά για τον δρόμο,όταν ο βουλευτης του λει ότι δεν είναι ο δρόμος ώριμος.Λακη μου ουτε βάλτος να ήσουν δεν θα έλεγες αυτά .Είδες τι σου λέει ο καρασμανης οτι υπονομεύεις τα συμφέροντα του Νομού... Ειναι Βαριά κατηγορία Λάκη ,είναι γκάφα μεγατόνων. Καθάρισε το πιατο σου.Αλοιως θα το κουβαλάς εφόρου ζωής και οι αντίπαλοι σου καταλαβαίνεις τι εννοώ ...
    Φιλο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε δείτε το βίντεο, να δείτε τι λεει ο πλατείας, το έχει η καρατζοβα ,θα τρελαθείς, στημένη υπόθεση, κάνει απο μακριά μπαμ.Βουτηρο στο ψωμί, ειναι με αυτά που λέει , αυτών που θέλουν να πάρουν τα λεφτά για το δικό τους δρόμο.Κρίμα, κρίμα ,με αυτά που είπε,ούτε μετά από 30χρονια δεν θα δούμε στην Πελλα δρομο τον πουλησε.Α ρε καρασμανη τι μας φοορτωσες μαζί με τους συνεργάτες σου.Το κριμα στο λαιμό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μοναδικά σχολιαστή , το βίντεο το είδαμε όλοι και πουθενά δεν είδα τι λέξη ανώριμο έργο όπως επίσης και πουθενά δεν είδα να λέει δεν έκαναν τίποτα , είδα απλά έναν υπουργό να μιλάει για διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων.
    Αλλά όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καρασμάνη με τόσα χαρτιά που έχεις μοιράσει για το έργο αν τα έστρωνες στα χωράφια θα είχε γίνει ο δρόμος, τι μας λες για τις μαχες σου , ούτε πετραδάκι δεν έχει πέσει. Και ευθύνες έχεις και εσυ. Μη κρύβεις τη γύμνια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλα ρε παιδιά πως κάνετε έτσι αν βγει ο μπάρμπα-Γιωργος αλλά 25 χρόνια θα φτιάξει και την άλλη μελετη’´´´ε ρε δούλεμα που θέλει αυτός ο νόμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θέμα είναι μπάρμπα Καλη η προσπάθεια αλλά μηδέν αποτέλεσμα, τι μας λες όλα αυτά τα τεχνικά μας νιαζει, δεν βαρέθηκες 25 χρόνια να λες τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το έργο αυτό έχει σφραγίδα Θεοδώρα Τζάκρη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κ.Καρασμάνη η μεγάλη αδικία σύμφωνα μετα λεγόμενα σου έγινε το 12 με κυβέρνηση Παπαδήμου που στήριζε η Ν.Δ. Μετά το 15 ζητούσες από τον Σύριζα ,τον υπουργό και με επιστολή στον Πρωθυπουργό να ενημερωθείς και αυτοι αδιαφορούσαν και καταλήγεις για ελλειψη δημοκρατικότητας τα τελευτέα 4,5 χρόνια.Διαπιστώνω ότι δεν αποδίδεις δίκαια την τις ευθύνες και ομιλείς ως βουλευτής της Ν.Δ και όχι Πέλλας. Αλλωστε γιατι δεν αντέδρασες εντονα το 12 όταν συνέβησαν αυτά ακόμη φτάνοντας και σε παραίτηση;;;;Η γνώμη μου για σένα είναι ότι ναι μεν είσαι τίμιος αλλά ποτέ δςν θα θυσίαζες την θέση σου για το καλό της Πελλας.Πάνω από όλα βάζετε το προσωπικό σου συμφέρον από το γενικό όπως δυστυχώς οι περισσότεροι βουλευτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από 6.22 προς 11.15. Για δες καλά το βίντεο, όταν λέει,ο πλατείας ότι "δεν έχει γίνει τίποτα...και πρέπει να ξαναγίνει..." ,δεν λέει στην ουσία οτι είναι ανώριμο; Μου θυμίζεις το οχι γιαννης γιαννακης! Απαράδεκτος πέρα για πέρα!!! Θα τον ακολουθεί παντού και παντοτε, οπως λεει αλλος σχολιαστης βόμβα μεγατόνων σε βαρος του νομου!!Ούτε βουλευτης άλλου νόμου που θέλει να πάει αλλού τα λεφτα,δεν θα τολμούσε να το ξεστομίσει.Ολοι ,είμαστε υποψιασμένοι για τα συμφέροντα πού υπάρχουν και ποιός και ποιοί και που θέλουν να πάνε τα λεφτά .Το ίδιο δεν έγινε με την δυτική Θεσσαλονίκης; Προφάσεις και αιτίες πολλές και μάλιστα όταν βρίσκεις σαν τον νεαρό αφελή και άφρονα.Για ξανά δες το βίντεο για να δειςπόσο στημένο ηταν.Και το 12 παίχτηκε παιχνίδι,γνωστά τα πρόσωπα,παρακολουθώ τον δρόμο, έχω δικό μου θύμα.Δεν χαρίζουμε σε κανέναν και ο καρασμανης έχει,όχι για τον δρομο,Για τις επιλογές του ,οπωςτου ανεγκέφαλου νεαρού σε βαθμό επικινδυνότητας.Αλλα και το 14 που με την υποργοποιηση του δεν συνέχισε τον αγώνα για τον δρόμο και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε μου, η Ν.Δ στήριξε για τρεις μήνες τον παπαδημο και ο Κύριος καρασμανης είχε διαγραφεί επειδή είχε καταψηφίσει το Β' μνημόνιο, που να υπέβαλε την παραίτησή του ; Η "κλοπή" έγινε την ημέρα τής διάλυσης της Βουλής!! για τέτοια μεθόδευση μιλάμε. Και το σκάνδαλο το ανακάλυψε ο ίδιος τον αυγουστο του 12...το τι επακολούθησε, συσκέψεις... Η ηκυβερνητικη βουλευτης ελεγε συμβαίνουν αυτα μην ανησυχείτε ... υπαρχει το πρόγραμμα προσπέλασημοτητας με ένα δις και από εκεί θα τα πάρουμε να μην πω τι πήρε!! κάμερες ήλθαν απο Θεσσαλονίκη να βγάλουν τον Καρασμανη ψεύτη... Όλα ειναι αναρτημένα στην καρατζοβα, άλλωστε φαίνεσαι ενημερωμενος πως σε ξέφυγαν; Ο Χρυσοχοΐδης ζήτησε να το δημοπρατηθεί αλλα ... αναφέρονται στην πιο πάνω ανακοινώσεις του. Και φτάσαμε στο 15- 19 ο Κύριος Σπιρτζης δήλωνε αναρμόδιος... Και ο Πρωθυπουργος...Ο κ Καρασμανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ .Καρασμάνης όλο το ΄12 ήταν βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου και την τελευταία μέρα της διάλυσης της βουλής!!!ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΩΦΕΙΛΕΣ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙΣ. ΜΗΠΩΣ ΑΣΧΟΛΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΩΤΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  14. Εγώ είδα στο βίντεο τον Βασιλειάδη μετά από αυτά που άκουσε από Καραμανλή να λέει: «δηλαδή μας λέτε υπουργέ ότι μέχρι τώρα δεν έγινε τίποτα ή ότι έχει γίνει πρέπει να ξαναγίνει από την αρχή; Συγνώμη αλλά η απάντηση σας δεν με ικανοποιεί», από τη συζήτηση διόλου δεν κατάλαβα πως παραγνωρίζει τη προσπάθεια κανενός, ωστόσο όταν οι προσπάθειες δεν έχουν αποτέλεσμα υπάρχει ένα δεδομένο, ότι δρόμος δεν έχει γίνει. Και πάλι τώρα διαβάζουμε μια ανακοίνωση που λέει χίλια δυο πως πρέπει να γίνουν μέχρι το έργο να δημοπρατηθεί.Αντε φτάνει πια καθίστε μια φορά ενωθείτε και φτιάξτε ένα έργο, όσο διεκδικείτε πατροτητες και προσπαθείτε να ρίξετε ευθύνες ο ένας στον άλλον θα μοιράζετε φυλλάδια και επερωτήσεις.
    Η ουσία είναι μία ότι δρόμος δεν υπάρχει.
    Πάντως μετά την επίκαιρη του Βασιλειάδη έγινε ένα καλό, ασχολούνται όλοι με τον δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παναγιώτης Πασχαλίδης15 Δεκεμβρίου 2019 στις 9:03 π.μ.

    Άψογος, για αυτό θα ψηφίζετε πάντα . Ψάξε να δεις πως έγινε το Μουσείο της Πέλλας ειναι αναρτημένο.. ... γιατι στηλωσε τα πόδια με κυβέρνηση Ν.Δ και τότε θέλανε να πάνε τα λεφτά αλλού... Και πήγανε να τον δδα ΠΑΣΟΚ και βουλευτη ΠΑΣΟΚ..." Αν οπως είπε τσιμπουσε και άφηνε τα λεφτά να φύγουν με το δέλεαρ να το εντάξουν στο νέο πρόγραμμα, με σφραγίδα της Ν.Δ το Μουσείο θα πήγαινε στις καλένδες...και σήμερα δεν θα υπήρχε!!
    Και αυτό είναι αναρτημένο. Μιλαω φιλε μου με αποδείξεις, ντουκουμεντα, ψάχτα και θα με δικαιώσεις, φαίνεσαι καλοπροαίρετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 3,16 καταλαβαίνω την προσπάθειά σου να τον υπερασπιστείς, τα μπερδεύεις, αυτολεξεί είπε ," άρα κύριε υπουργέ ,μας λέτε εν ολίγοις οτι δεν έχει γίνει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ,..." Και το λέει αμέσως μόλις τελειώσε ο υπουργός και μάλιστα διαβάζει,που ήξερε την απάντηση και διαβάζει αυτά τα απαράδεκτα; Όσοι βλέπουν το βίντεο καταλαβαίνουν ότι ήταν στημένο!! Αληθεια αυτα που ανακοίνωσε πριν από 1,5 μηνα ότι είναι ώριμος, γιατι τα έκανε γαργάρα ;και δεν απάντησε στον υπουργό ότι απο την πρωτη στιγμη προσπαθεί να βγάλει τον δρόμο ανώριμο ,όλοι καταλαβαίνουμε!! Δυστυχώς αυτά που διάβαζε στην βουλή θα τον ακολουθούν για πάντα ηταν σε βάρος της Πέλλας. Μακαρι ο κόσμος να ενημερώνονται
    με φυλλάδια θα ήταν ενήμερος για αυτά που συνέβησαν και συμβαίνουν όλους θα τους έστελνε στο ανάθεμα, μοίραζαν μόνο στους αγρότες, εκεί ειναι τα ψηφαλακια !! Πάντως απο έναν νέο άνθρωπο περιμέναμε να μην χάριζεται σε κανέναν και όχι να συμμετέχει σε ένα στημένο παιχνίδι σε βάρος όλων μας!
    Πράγματι με την επίκαιρη του βασιλειαδη ασχολούνται ολοι,για το κακο που εκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παναγιωτης Πασχαλιδης15 Δεκεμβρίου 2019 στις 3:31 μ.μ.

    Παναγιώτης Πασχαλίδης:λόγω λάθους διασπάστηκε το σχόλιο μου το ξανα αναρτώ ατόφιο.:
    καρατζοβα καρασμανης...
    Φίλε μου, η Ν.Δ στήριξε για τρεις μήνες τον παπαδημο και ο Κύριος καρασμανης είχε διαγραφεί επειδή είχε καταψηφίσει το Β' μνημόνιο, που να υπέβαλε την παραίτησή του ; Η "κλοπή" έγινε την ημέρα τής διάλυσης της Βουλής!! για τέτοια μεθόδευση μιλάμε. Και το σκάνδαλο το ανακάλυψε ο ίδιος τον αυγουστο του 12...το τι επακολούθησε, συσκέψεις... Η ηκυβερνητικη βουλευτης ελεγε συμβαίνουν αυτα μην ανησυχείτε ... υπαρχει το πρόγραμμα προσπέλασημοτητας με ένα δις και από εκεί θα τα πάρουμε να μην πω τι πήρε!! κάμερες ήλθαν απο Θεσσαλονίκη να βγάλουν τον Καρασμανη ψεύτη... Όλα ειναι αναρτημένα στην καρατζοβα, άλλωστε φαίνεσαι ενημερωμενος πως σε ξέφυγαν; Ο Χρυσοχοΐδης ζήτησε να το δημοπρατηθεί αλλα ... αναφέρονται στην πιο πάνω ανακοινώσεις του. Και φτάσαμε στο 15- 19 ο Κύριος Σπιρτζης δήλωνε αναρμόδιος... Και ο Προθυπουργος...Ο κ Καρασμανης αψογος,για αυτό θα ψηφίζετε πάντα. Ψάξε να δεις πως έγινε το Μουσείο της Πέλλας ειναι αναρτημένο.. γιατι στηλωσε τα πόδια με κυβέρνηση Ν.Δ και τότε θέλανε να πάνε τα λεφτά αλλού... Και πήγανε να τον δελεασουν...και είπε το περιβόητο "προτιμώ να έχει το Μουσείο σφραγιδα ΠΑΣΟΚ και βουλευτη ΠΑΣΟΚ..." Αν οπως είπε τσιμπουσε και άφηνε τα λεφτά να φύγουν με το δέλεαρ να το εντάξουν στο νέο πρόγραμμα, με σφραγίδα της Ν.Δ το Μουσείο θα πήγαινε στις καλένδες...και σήμερα δεν θα υπήρχε!!Και αυτό είναι αναρτημένο.Μιλαω φιλε μου με αποδείξεις, ντουκουμεντα, ψάχτα και θα με δικαιώσεις, φαίνεσαι καλοπροαίρετος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάντως είδα πως στο βίντεο ο Καραμανλής είπε πως οι μελέτες είναι ώριμες απλά θέλουν μελέτες κόστους ωφελους και επικαιροποίηση,όπως επίσης είπε πως δεν σημαίνει έχοντας μελέτες ότι το έργο χρηματοδοτείται κιόλας, τι δεν καταλαβαίνετε; Εγώ τη λέξη ανώριμο δεν την άκουσα πουθενά, πλην αυτό αναφέρθηκε μόνο στο μαυροβουνι εδεσσα και έτσι είναι αποτι πληροφορούμαι, μια χαρά τα είπε ο Βασιλειάδης ανέφερε και τους λόγους για τους οποίους πρέπει να γίνει ο δρόμος,ο καρασμανης αυτά που γράφει τα γράφει 25 χρόνια καλά κάνει και προσπαθεί και προσπάθησε και αυτό τι σημαίνει; Έχουμε δρόμο ; Όπως επίσης είδα τον Καραμανλή στο βίντεο πρώτη φορά δημόσια να λέει πως το έργο γίνεται εθνικής σημασίας και εντάσσεται για πρώτη φορά στον εθνικό σχεδιασμό αλλά φαίνεται δεν άρεσε το γεγονός πως το ανακοίνωσε σε έναν νεο βουλευτή, τι να κάνουμε δηλαδή; Εμάς μας νιαζει να γίνει δρόμος και όχι ποιος θα τον κάνει.
    Η γύμνια πάντως φάνηκε για τους παλαιοτερους και όχι μόνο για τον κύριο Καρασμανη αλλά και της κυρίας Τζάκρη που ξαφνικά έχουν πάρει φωτιά με τον δρόμο λες και είναι νεοφώτιστοι. Ντροπή για έναν δρόμο που περνάει έξω από το χωριό και των δυο(20 και ετών βουλευτών), ντροπή που το χωριό τους έχει το μουσείο και δεν νιάζονται έστω να μπει μια πινακίδα να ξέρει ο τουρίστας από που πας για το μουσείο. Φτάνει ας ασχοληθούν και οι καινουριοι, είδαμε τι κάνανε και οι παλιοί, προσπάθησαν αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο Λάκη Βασιλειάδη άσε τους να λένε. Κάνε αυτό που λέει η νεανική σου ορμή και η λογική σου σκέψη. Μη μασάς τίποτα. Αυτοί σε λίγο θα μας πούν καλά δεν βλέπετε τον δρόμο ; Μπροστά σας είναι. Ο καρασμανης και η Τζάκρη από εκεί περνάνε όταν έρχονται στη Πέλλα.
    Έχει γίνει ο δρομοσ απλά δεν το γνωρίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επαναλαμβανόμενε σχολιαστή οταν λέει δλδ συμπεραίνει ο βασιλειαδης ότι" ουσιαστικά δεν έχει γινει τιποτε και πρέπει να ξαναγίνει από την αρχή", του δίνει πράσινο φώς να δημοπρατησει άλλο δρομο Αντί να του πει το έργο ειναι ώριμο ,είσαι αρνητικός απο την πρώτη στιγμή, ψάχνεις να βρεις προφάσεις να πας αλλού τα λεφτά και αν χρειάζεται να γίνει κάτι συμπληρωματικό κάντο και μην καθυστερείς. Ως προς το εθνικης σημασίας το ειπε απο τον Σεπτέμβριο και δεν έκανε τίποτα.Ζησαμε τέτοια κόλπα το 12.Δεν θα το επιτρέψουμε...αντί να πει αυτα, διάβαζε την απάντηση που του γράψανε απο πιο μπροστά καταδικάζοντας τον νομό για μια αλλη φορά να χάσει τον δρόμο. Οτι και να λες για μουσεία και πινακίδες και νεανικές ορμές,με αυτα που είπε και έκανε ,δεν τον ξεπλένει τίποτε.Η ταμπέλα του γκαφαδορου που έκανε κακό στην Πελλα θα είναι γραμμένη ε'φ όρου ζωής!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.