Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καρατομήθηκε διοικητής της Τροχαίας για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού



Kατόπιν εντολής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, οι υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλής και Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης, κίνησαν τις διαδικασίες διερεύνησης των αιτιών της ταλαιπωρίας των πολιτών, μετά το χθεσινό κλείσιμο της Εθνικής Οδού.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, οι υπεύθυνοι της Νέας Οδού κλήθηκαν στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με το ερώτημα της παράβασης των συμβατικών τους υποχρεώσεων, στις οποίες προβλέπεται ρητά ότι ανάμεσα στις υποχρεώσεις της εταιρείας είναι να λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την "ακώλυτη λειτουργία του έργου".

Το υπουργείο θα κινήσει όλες τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος, συνεχίζει η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ενώ γνωστοποιεί, επίσης, ότι με απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αντικαθίσταται ο διοικητής του Β Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Αττικής για λάθη και παραλείψεις της Τροχαίας. «Ο καθένας οφείλει να ανταποκρίνεται στα καθήκοντα που έχει αναλάβει. Η διάχυση ευθυνών, καταλήγει τελικά στο να μην λογοδοτεί κανένας. Κι αυτό η κυβέρνηση δεν θα το ανεχθεί. Όλοι κρινόμαστε. Υποχρέωση του κράτους είναι να διασφαλίζει την ομαλή κυκλοφορία, όρος της οποίας είναι και η υποχρέωση των οδηγών να τηρούν απαρέγκλιτα τις οδηγίες που λαμβάνουν», καταλήγει η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

Να σημειωθεί ότι η Νέα Οδός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταθέτει τις απόψεις της για τους λόγους που διακόπηκε χθες η κυκλοφορία στον οδικό άξονα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Όταν ο λαός είναι άχρηστος ψάχνει αποδιοπομπαίους τράγους.
    Οι Τούρκοι θα φτάσουν στην Αίγινα και εμείς ακόμη θα ψάχνουμε ποιός έφταιγε. Ψηφίζονται άχρηστους πολιτικούς με 5 πόντους λασποχιόνι κλείνει η Ε.Ο όπου θες 100ευρώ διόδια πάνε- έλα στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρήκαν Ποιός έφταιγε ενώ αυτοί τα έκαναν όλα καλά πόσο υποκρισία πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα αφού η Δούρου φταίει....γιατί καρατόμησαν τον....καημένο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μπερδεύεις το χιόνι με δεκάδες καμένους από την φωτιά έλεος περίμενες πολύ καιρό να πεις την κοτσάνα σου η έχεις μνήμη χρυσοψαρου

      Διαγραφή
    2. Η χειρότερη περιφερειάρχης που πέρασε απο την Αττική μετά την μεταπολίτευση πρέπει να τρως πολύ κομματικο σανο

      Διαγραφή
    3. Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 2010 , ΑΡΑ ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ!!!ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΦΟΥΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟ!!!( ΤΑΛΙΜΠΑΝ , ΤΖΙΧΑΝΤ ΧΕΙΣΜΠΟΛΑΧ κλπ)

      Διαγραφή
    4. 3.48 σε πείραξαν οι κουραμπιέδες θα είχαν πολύ ΄΄άχνη΄΄

      Διαγραφή
    5. Προς: 8,07. Τα bloks σου δίνουν την δυνατότητα , ότι αρλούμπα κατεβάζει η γκλάβα σου να την δημοσιεύεις.Που φυσικά δεν θα άντεχε ένας λογικό άνθρωπος να σε παρακολουθήσει ζωντανά !!!

      Διαγραφή
  4. ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ.
    ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΧΑΡΑΤΖΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ.
    ΠΛΗΡΩΝΕ ΡΑΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί κ Διοικητά της Τροχαίας αφήσατε να κλείσει ο δρόμος ;;;;Γιατί;;;; Μήπως ήταν Συριζαίος και θέλει να κάνει κακό στους άριστους.......πολύ καλά τον έκανε ο Πρωθυπουργός μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2 σχόλια σε ένα θέμα και μάλιστα κομματικά το γραφείο δεν έκλεισε ακόμη, αλλάξτε τουλάχιστον την ip

      Διαγραφή
    2. Δημοσίευσε την βρε ψευταρά και αποκάλυψε το κομματικό γραφείο...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.