Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ομιλία βουλευτή Πέλλας Λάκη Βασιλειάδη για τον Προϋπολογισμό και την Πέλλα (βίντεο)


Ο Βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής στο πλαίσιο της συζήτησης για την Κύρωση του Προϋπολογισμού του 2020. Όπως ανέφερε, πρόκειται για τον πρώτο προϋπολογισμό της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος διέπεται από τις αρχές και αξίες της Νέας Δημοκρατίας, όπως αυτές εκφράστηκαν κατά την προεκλογική περίοδο αλλά και πρόσφατα, στο 13ο συνέδριο του Κόμματός.
Υποστήριξε πως ήρθε η ώρα να φύγουμε από τη λογική του κράτους-ελεήμονα και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες όπου τα πολλά επιδόματα θα είναι αχρείαστα, ενώ μεγάλο μέρος της ομιλίας του επικεντρώθηκε στην Πέλλα. Συγκεκριμένα, εξέφρασε την άποψη πως η Πέλλα πρέπει να είναι στον πυρήνα του εθνικού αναπτυξιακού σχεδιασμού, για δύο λόγους: Πρώτον, είναι αρκετά αποκομμένη και βιώνει ένα άδικο αναπτυξιακό έλλειμμα σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα και δεύτερον, οι δυνατότητες οι οποίες διαθέτει είναι τεράστιες καθώς μπορεί να αποτελέσει διεθνή οικονομικό, πολιτιστικό και τουριστικό πόλο έλξης.
Στην ομιλία του αναφέρθηκε σε σειρά θεμάτων που απασχολούν την Πέλλα και για τα οποία θα πρέπει να μεριμνήσουμε το ερχόμενο έτος.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. Συγχαρητήρια σε ψήφισα και θα σε ξαναψηφίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σωστός ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος λίγα λέει πολλά πράττει. συνέχισε με ήθος ,χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς ίντριγκες με την αντιπολίτευση και θα έχεις λαμπρό μέλλον. συγχαρητήρια Λάκη για την ομιλία σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σε ενθουσίασε για να τον ξαναψηφισεις; το ξεπούλημα του δρόμου απο την γκάφα μεγατόνων!! Τρέχουν αντιπεριφερειά ,Επιμελητήριο, βουλευτές,για να καλύψουν την επικίνδυνη αφέλεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι καρασμανικοι τώρα που μετά τις εκλογές πήραν χαμπάρι με αυτό που είπε προεκλογικά, "πόλεμος εναντίον του παλιού και αδύναμου που έχει κουράσει και απογοητεύσει",στις επόμενες εκλογές, θα τον κυνηγήσουν και θα φάει το μαύρο της αρκούδας.Λακη όσους παλιούς συνεργάτες του και αν πάρεις με το αζημίωτο, οι Καρασμανηδες θα συνεργαστούν και με το διάβολο για να σε στείλουν στην πλατεία,έτσι λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε έφαγε ο Σταμενίτης, συναντήθηκε με τον Κυριάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγαλε τον εσκισες τον Σταμενιτη. Μπραβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πιες κανενα καφε πρωτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πόσο ηθικός είναι ο καθένας από τους πολιτικούς, αυτό είναι γραμμένο στη συνείδηση των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν σε ψήφισα αλλά επιτέλους άκουω μια καθαρή φωνή στην βουλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχεις αναδείξει τα πάντα και αποκαλύφθηκε η γύμνια τούς !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μίλησε ο βασιλειαδης για τον δρόμο κατευθείαν καρασμανης και σταμενιτης συναντήσεις για τον δρομο. βρε συνέλθετε πριν πάθετε κάτι. Ήσασταν και πριν από τον Βασιλειάδη εκλεγμένοι βουλευτές της Πέλλας και τι κάνατε? εσυ κύριε σταμενιτη αν και με τα μεγάλα μέσα στο Μαξίμου δεν
    έκανες τίποτα για τον δρόμο και σε παρακαλώ άσε τα φανταγμενιλικια με τις φωτο με τον κουλη και εσύ καρασμανη κοίτα ο κόσμος να σε θυμάται με αξιοπρέπεια και όχι για τις τεράστιες και ανακριβείς δημοσιεύσεις σου γιατί η ζωή δεν είναι χιλια χρονια και σιγά σιγά θα φύγεις από τον στίβο της πολιτικής. ουδείς αναντικατάστατος κύριοι βουλευτές της Πέλλας.Καλά Χριστούγεννα και προσεκτικά με την ψήφιση του προϋπολογισμού, διότι αν δεν είστε καλά παιδιά θα σας κάνει ντα ο κυριακος στον οποίο κάθεστε Προσοχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δυστυχώς η Πέλλα πάλι θα μείνει χωρίς δρόμο. Η λύση είναι να ενωθούν όλοι οι βουλευτές της Πέλλας μαζί με Τριανταφυλλίδη Αχτζογλου και τον Βελόπουλο και να το απαιτήσουν. Το κόστος είναι μεγάλο πάνω από 200 εκατ και μόνο όλοι μαζί μπορούμε. Φτάνουν τα παιχνίδια εντυπωσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφού ο κάθε ένας τους ενεργούν από μόνοι τους....κλάφτα Χαράλαμπε. Άλωστε έτσι δουλεύουν οι δεξιοί, για την πάρτη τους. Αλίμονο σε εμάς στην Πέλλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μάγκες έχετε μνήμη χρυσόψαρου!!! Την ίδια μέρα στην έκθεση Θεσσαλονίκης, μετά την ανακοίνωση του Μητσοτάκη οτι ο δρόμος δεν έχει ωριμότητα, ο Καρασμανης τον ενημέρωσε ότι δεν είχε σωστή ενημέρωση και ο δρόμος εναι ώριμος και μπορεί να δημοπρατηθεί.Πριν από 1,5 μηνα στο υπουργείο Μακεδονίας ο Μητσοτάκης σε δηλώσεις του ειπε οτι δρόμος Θεσσαλονίκη - εδεσσα θα κατασκευαστεί. Απόψε στην ομιλία του θα αναφερθεί και πάλι στον δρόμο οτι είναι στην προτεραιότητα του και θα ανακοινώσει για τους αγρότες κατι σημαντικό .ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΒΑΛΤΟ ΠΡΩΤΟΣΈΛΙΔΟ!!! Για να πρωτοτυπησεις.
    ΟΤΑΚΟΥΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. lakiiiiiiii auta kalla ta les gia deminimis pote 8a paroume ftasane xristougena

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.