Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοινωνικές δράσεις του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου»


Ποικίλες κοινωνικές δράσεις ανέπτυξαν οι μαθητές και οι καθηγητές του ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου» τον Δεκέμβριο. Συγκέντρωσαν 4500 πλαστικά μπουκάλια, τα οποία ανακύκλωσαν στο πάρκο ανταποδοτικής ανακύκλωσης Λαγκαδά, αποκομίζοντας 132 ευρώ. 
Με τα χρήματα αυτά αγοράστηκαν τρόφιμα που προσφέρθηκαν στο «Χαμόγελο του παιδιού». Στην συνέχεια επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αλμωπίας και τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών, Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού, στους οποίους έψαλαν τα κάλαντα, τους ενημέρωσαν για την δράση τους και ζήτησαν την εγκατάσταση μηχανήματος ανταποδοτικής ανακύκλωσης στην Αριδαία. 
Τα κάλαντα έψαλαν επίσης στο Κέντρο Υγείας και στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αριδαίας δημιουργώντας μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Συνεχίζοντας μια παράδοση αρκετών ετών, επισκέφθηκαν ακόμη το Νοσοκομείο Έδεσσας, το κ.δ.α.π. Αμεα «Ορίζοντας» και το Γηροκομείο στην Έδεσσα όπου πρόσφεραν γλυκίσματα και χαρά με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια. 
Στο Γηροκομείο μάλιστα τους μαθητές υποδέχθηκε η Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρα που τους έδωσε θερμά συγχαρητήρια για τις δράσεις τους. Τέλος, για μια ακόμη χρονιά οι μαθητές στήριξαν το πρόγραμμα «Αστέρι της ευχής» και ενίσχυσαν το έργο του οργανισμού «Κάνε μια Ευχή» Ελλάδας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.