Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Κανονισμός παραχώρησης χρήσης κοινόχρηστων χώρων Δήμου Πέλλας


Κωδικοποιημένος ο εγκεκριμένος από το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας Κανονισμός παραχώρησης χρήσης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Πέλλας:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Μαζέψτε βρε τα τραπεζοκαθίσματα από τους δρόμους για να μπορεί να κυκλοφορεί ο κόσμος !!!ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πότε στον Δήμο μας (Πέλλας) θα διαβάσουν όλοι αυτοί οι αγράμματοι ανευθηνουπεύθηνοι που εμπλέκονται σε αυτές τις διαδικασίες έστω και στα γρήγορα? Γιατί τόσο καιρό όλοι, μα όλοι τους, κάνουν τα στραβά μάτια και δεν μπορεί κανείς να περάσει από τα πεζοδρόμια στην πλατεία Μάγγου με τα πόδια ή με καροτσάκι και περνάμε μέσα από τον δρόμο? Καλά στους πεζόδρομους δεν το συζητάμε....ακόμα χειρότερα. Δεν υπολογίζει κανείς τον άνθρωπο αλλά μόνο το κέρδος? Και ποιος δίνει άδειες χωρίς να τις εφαρμόζει? Δήμαρχε πρέπει να εφαρμόσεις κάποτε τις νόμιμες διατάξεις ή σε αντίθετη περίπτωση έχουμε αξιόλογους οφθαλμίατρους και Ο.Ρ.Λάδες... Μία επίσκεψη χρειάζεσαι πριν είναι αργά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί μας τον ανακοινώνετε ρε παιδιά για να βγάλουμε σπυράκια? Αφού όλοι την κάνουν γαργάρα. Χρειάζεσαι τροχονόμο για να περάσεις με καροτσάκι, είτε παιδικό είτε αναπηρικό, ή ακόμα και πεζή τις καφετέριες ή τα μανάβικα στα πεζοδρόμια των Γιαννιτσών. Πλάκα μας κάνετε? Στείλτε μια μήνυση στην Εισαγγελία να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εναμισυ μετρο 1.5μ ελευθερο απο την ακρη του δρομου και οχι τραπεζακια και στις δυο μεριες του πεζοδρομιου. Αυτα λεει η αποφαση....
    Αντε δημοτικη αστυνομια καντε μια βολτιτσα στην πλατεια Γκονου Γιωτα που οι πεζοι κατεβαινουν στον δρομο για να περασουν.
    Και οι συλλογοι της πολης μας.. Ο εμπορικος, ο δικηγορικός, αναπηρων.. Αντε καντε καμμια δημοσια παρεμβαση για το θεμα.
    Πρεπει να ντρεπεται ο δημος Γιαννιτσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και στη Κρυα Βρυση τα ιδια. Μπροστα στον αστυνομικο μας σταθμο...ελεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η δημοτική αστυνομία κριβεται στα χωριά στα καφέ και περνάει την ωρα της και όταν είναι να σχολάσει εμφανίζετε στην αρχή του πεζόδρομου. Σαν δεν ντρέπεστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην πλατεια εχουν πολυ γελιο οι τεντες απο της καφετεριες. Σε συγκεκριμενη καφετερια στν πλατεια, η μια πλευρα της διαφανης τεντας ειναι τερμα κατω γαντζωμενη στο κρασπεδο κ η αλλη της πλευρα την χαμηλωνουν τοσο πολυ που οταν θελεις να περασεις απεναντι στην διαβαση χτυπας το κεφαλι σου αλλα δεν εχεις και ορατοτητα να δεις κ τα αυτοκινητα που κατεβαινουν. Επισης κ στις απεναντι καφετέριες και τα παπουτσαδικα οι τεντες ειναι πολυ χαμηλες. Εγω με ύψος 1,68 και χτυπαω. Ο κανονισμος ποσα μετρα λεει να εχουν οι τεντες;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.