Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκη για το παιδικό τμήμα των Ικάρων Γιαννιτσών μέσα στο Κιλκίς απέναντι στην "Κούπα" με σκορ 19-52


Την Κυριακή 26/1/20 οι Ικαροι Γιαννιτσων πέτυχαν μια σπουδαία νίκη μέσα στο Κιλκίς απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα κάνοντας ιδιαίτερα χαρούμενους τους προπονητές και τους γονείς. Οι ΙΚΑΡΟΙ έπαιξαν μοντέρνο μπάσκετ έβγαλαν ενέργεια στο παρκέ έτρεξαν στο γήπεδο και είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή μέχρι το τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές,συμβάλλοντας ο καθένας με την τρόπο του στην δίκαιη νίκη. Δηλώσεις του προπονητή μας παρακάτω.
Ανδρέας  Οκλαλιωτης: 
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν, η σωστή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα στους αγώνες. Μπράβο σε αυτά τα παιδιά που δουλεύουν με συνέπεια και σοβαρότητα και εύχομαι έτσι να συνεχίσουν.Θα ήθελα να ευχαριστώ τους γονείς που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και την ακολουθούν. Να δώσω συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα για την προσπάθεια που κατέβαλε και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Από το γραφείο τύπου ΙΚΑΡΟΙ Γιαννιτσών

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.