Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενεργειακή αναβάθμιση του σχολικού συγκροτήματος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών από την ΠΕ Πέλλας

Ακόμη ένα σημαντικό έργο που αφορά τη βελτίωση σχολικών υποδομών της Π.Ε. Πέλλας υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής. Συγκεκριμένα, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, μετά από την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, υπέγραψε με τον Ανάδοχο του έργου την υλοποίηση εργασιών αντικατάστασης των εξωτερικών κουφωμάτων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών και του σχολικού κτιρίου που στεγάζονται τα 1ο, 9ο, 13ο και 17ο νηπιαγωγεία Γιαννιτσών. Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων, με σύγχρονα, συρόμενα και ανοιγόμενα αλουμινένια κουφώματα με στόχο τη βελτίωση της λειτουργικότητάς τους, αλλά και την ενεργειακή αναβάθμιση και θερμομόνωση των χώρων του σχολικού συγκροτήματος. Το έργο περιλαμβάνει επίσης την τοποθέτηση ειδικών πορτών αλουμινίου στις εισόδους των σχολείων για την καλύτερη ασφάλεια των μαθητών. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 100.000 ευρώ. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, σε δήλωσή του αναφέρει: «Οι μικροί μαθητές, όπως και οι δάσκαλοί τους, δικαιούνται άριστες συνθήκες μάθησης. Με το συγκεκριμένο έργο και βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση του σχολικού συγκροτήματος, επιτυγχάνουμε επίσης οικονομία στα έξοδα θέρμανσης ενώ συνεισφέρουμε σημαντικά και στη βιώσιμη ανάπτυξη του πλανήτη. Εύχομαι καλή ευκολία στην ολοκλήρωση του έργου και υγεία και δημιουργικότητα κατά τη χρήση του». 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.