Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλμωπία: Κυνηγός πυροβόλησε και τραυμάτισε κατά λάθος 26χρονο!


Παρέα κυνηγών πήγε  το πρωί της Τετάρτης για κυνήγι αγριογούρουνου σε βουνοπλαγιά, στους πρόποδες του Πάϊκου, στην περιοχή Θεοδωρακείου Αλμωπίας, όταν ένας από αυτούς πυροβόλησε και σκότωσε ένα αγριογούρουνο, αλλά μια βολίδα εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε ελαφρά στο λαιμό έναν 26χρονο, επίσης κυνηγό, που συμμετείχε στην ίδια παρέα.
Η ομάδα των 15 κυνηγών βρίσκονταν σε εξόρμηση για κυνήγι από χθες τα ξημερώματα στην περιοχή και όλα έβαιναν καλώς μέχρι το ατύχημα, που έριξε αιμόφυρτο -ευτυχώς με ελαφρύ τραύμα- τον κυνηγό.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση των φίλων του, οι οποίοι φρόντισαν να μεταφερθεί ο τραυματισμένος νεαρός αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Έδεσσας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Για το συμβάν και για τις συνθήκες του ατυχήματος διεξάγεται έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας ενώ ο 47χρονος κυνηγός που τραυμάτισε τον φίλο του συνελήφθη και κρατείται, ενώ από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Τά όπλα δέν σκοτώνουν, ο ατζαμης σκοτώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστό αυτό αλλά ας μην βιαζόμαστε να καταδικάσουμε γιατί υπάρχει και το απρόβλεπτο, εξοστρακισμός σε μια πέτρα για παραδειγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απρόοπτο το λάθος αλλά δεν ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι 14 άτομα ακόμη που ήταν το παλληκάρι όταν σήκωσε το όπλο απέναντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.