Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ρεβεγιόν οργίων στα Βόρεια Προάστια: 80 ζευγάρια swingers αντάλλαξαν συντρόφους


Για ρεβεγιόν οργίων στα βόρεια προάστια κάνει λόγο δημοσίευμα της Espresso. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στο ρεβεγιόν που έγινε σε βίλα επιχειρηματία στα Βόρεια Προάστια προσήλθαν 80 ζευγάρια για να ανταλλάξουν συντρόφους (πάρτι swingers).

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το σκηνικό που είχε στηθεί για το διαφορετικό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς ήταν βγαλμένο από την ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά». Οι καλεσμένοι φορούσαν μάσκες, πριν μπουν στη βίλα, για να μην γνωρίζει ο ένας στον άλλον και να διαλέξουν ερωτικό σύντροφο για τη βραδιά, με την... ησυχία τους.

Ο οικοδεσπότης, ο οποίος συμμετείχε και εκείνος στο πάρτι κανονικά, είχε ετοιμάσει για τους καλεσμένους του τα καλύτερα εδέσματα και ποτά, ενώ κάθε ζευγάρι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, άφηνε 250 ευρώ.

Στη βίλα των βορείων προαστίων διοργανώθηκαν και κάπως... ξεχωριστά πάρτι. Συγκεκριμένα διοργανώθηκε ένα μεγάλο «πάρτι του σαλονιού» στο οποίο πήραν μέρος 40 ζευγάρια, ενώ οι υπόλοιποι ήταν διασκορπισμένα σε άλλα δωμάτια της βίλας. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι σε κάποιες από τους χώρους της βίλας, εν γνώσει των συμμετεχόντων έγινε και ολιγόλεπτη βιντεοσκόπηση.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Καλά ρε, κάτι τύποι που κατοικοεδρεύουν σε εκείνη την περιοχή ¨¨πηδάν娨 όλη την Ελλάδα με τα καμώματά τους εδώ και δεκαετίες και δεν τους φτάνει αυτό;
    Θέλουν να ¨¨πηδιούντα騨 και μεταξύ τους;
    Αυτό είναι αρρώστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά ήμουν και γω εκεί. Περάσαμε πολύ όμορφα. Φάγαμε ήπιαμε και μετά πήγαμε για ύπνο ο καθένας σε χωριστά δωμάτια. Το πρωί όταν ξυπνήσαμε φάγαμε πρωινό και φύγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα την πάτησες πήγες σε δωμάτιο μόνος σου!!!!!!!και χωρίς την γυναίκα σου!!!!!Εμείς με τα ίδια λεφτά περάσαμε Πολύ καλα!!!!!!το μόνο κακό ότι από το ξενύχτι χάσαμε το πρωινό.

      Διαγραφή
    2. Πλακα εχει να πλήρωσες κιόλας, ακου για υπνο και πρωι πρωι για πρωινο και μονος στο δωμάτιό, κάτι σαν και σένα χαλάνε την πιάτσα

      Διαγραφή
  3. Τελικα οι Αθηναιοι ειναι πιο προχωρημενοι απο εμας ! Το δινουν και καταλαβαινει ! Το τριπτυχο ,ενος εθνος ,μια θρησκεια,μια ...γυναικα ισχυει μονο εδω σε μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γίνονται μόνο στην Αθήνα αυτά φίλε, κάτι θυμάμαι και στην δική μας περιοχή.
      Και ναι γυναίκες, αν ο άντρας αξίζει να τον σεβαστείς να τον τιμάς, αν όχι στείλτε τον στον αγύριστο και πάμε για αλλα.Περπαταει πολύ σάπιο πράμα έξω προσέχετε τα θολά νερά.

      Διαγραφή
  4. Να τα βλέπουν αυτά μερικοί συντοπιτες που πάνε υπερατλαντικά ταξίδια για να συμμετέχουν ...τους βγαίνει ο κούκος αηδόνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι αλλά σου λένε πήγα με γαλλίδα!!! Δεν μας λέει η γυναίκα του με τι πηγε;

      Διαγραφή
    2. Ρε πόσο γίδια είναι οι άντρες χαχαχα
      για πρωινό σας έχουμε

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.