Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυτοψίες από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΠΕ Πέλλας (φωτο)



Προετοιμασία ενόψει της κατάρτισης του Τεχνικού Προγράμματος 2020

Η οδική ασφάλεια και η συνεχής βελτίωση του οδικού δικτύου, εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας, παραμένει ψηλά στις προτεραιότητες του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών της οικείας Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων πραγματοποίησε επισταμένη αυτοψία κατά μήκους των κυριότερων δρόμων που εξυπηρετούν τα αστικά κέντρα, αλλά και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Πέλλας. Αναλυτικότερα, εξετάστηκαν οι δυνατότητες ηλεκτροφωτισμού σήμανσης και διαμόρφωσης κόμβων επί της Εθνικής οδού, η πρόοδος των εργασιών κοπής δέντρων στη διαδρομή Έδεσσα-Θεσσαλονίκη, καθώς και σημεία που χρήζουν συντήρησης (ασφαλτικός τάπητας, σήμανση, στηθαία κλπ). 

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας συγκεντρώθηκαν, επίσης, στοιχεία για την ιεράρχηση προτεραιοτήτων και την τεχνική τεκμηρίωση του νέου προγράμματος Τεχνικών Έργων για την περίοδο 2020. Στόχος του κ. Τζαμτζή είναι τα έργα που εντάσσονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα να εξυπηρετούν πραγματικές και επείγουσες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και να επιτυγχάνεται βέλτιστη αξιοποίηση των οικονομικών πόρων που διατίθενται. Το πρόγραμμα αυτοψιών του κ. Αντιπεριφερειάρχη θα συνεχιστεί για τον έλεγχο της πορείας ολοκλήρωσης όλων των τεχνικών έργων που υλοποιούνται στην Π.Ε. Πέλλας. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΕΤΕΤΡΑΛΗ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΟΥΤΟΜΠΑΝ.
    ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από αυτοψίες μπουχτίσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ. Τζαμτζή κάτι δεν πάει καλά.
    Αυτοψίες πολλές αλλά έργα μηδέν.
    Να δώσεις επίδομα παραγωγικότητας στα παιδιά, έχουν σκοτωθεί στην δουλειά.
    Ο δρόμος μέσα στο Ριζάρι (στο ρεύμα όπως κατεβαίνει για Σκύδρα) έχει περισσότερα σκαμπανεβάσματα και κουνάει περισσότερο απο πριν πέσει η άσφαλτος. Ωραία δουλειά κάνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ένα δρόμο μέσα στο χωριό Ριζάρι που έγιναν πάρα πολλά ατυχήματα έπεσε τόσο λίγη άσφαλτο που ούτε οι παλιές ανωμαλίες του δρόμου δεν διορθώθηκαν. Γελάνε και οι κότες χειρότερα δεν μπορούσε να γίνει. Το αμάξι τρέμει όταν κατεβαίνεις προς Θεσσαλονίκη και υπάρχει κίνδυνος να σε πετάξει στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας.

      Διαγραφή
  4. Με ρούχα αξίας 100 ευρώ ο Δάνης και ο άλλος με συνολάκι πολλαπλάσιας αξίας, μπράβο Δάνη πάντα ένας απο εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον δρόμο του Καϊμακτσαλάν (και απο Κερασιά και απο Άγιο Αθανάσιο) ούτε κουβέντα και ας είναι ο ένας με στις λακκούβες και χωμα και άλλος να έχει πέσει σε δύο σημεία μέσα στην χαράδρα!!! Αλλά δεν σας νοιάζει γιατί δεν το έχει ιδιώτης το Καϊμακτσαλάν π.χ. ενας κουμπάρος, ξάδερφος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ!

    Ο ΔΡΟΜΟΣ ( ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ) ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΩΣ!

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΨΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΜΤΖΗ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ!

    Υ.Γ
    ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.