Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η βουλευτής Πέλλας Θ. Τζάκρη εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ για το Νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ" (βίντεο)


Εισήγηση στην Κοινή Συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων με Αντικείμενο την Επεξεργασία του Νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση»

«Το Brexit γίνεται πραγματικότητα: Νομοθετούμε για την ομαλότητα των σχέσεων Ελλάδας – Μεγάλης Βρετανίας»

Η Βουλευτής Πέλλας με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη, ως εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση», απηύθυνε εισήγηση στην κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, η οποία είχε ως αντικείμενο την επεξεργασία του Νομοσχεδίου αυτού. Στην εισήγησή της η βουλευτής, αφού πραγματοποίησε μια μικρή ιστορική αναδρομή στις σχέσεις της Μεγάλης Βρετανίας με την ΕΕ, αναφέρθηκε στο πολιτικό πλαίσιο που διαμορφώνεται με την αποχώρησή της από αυτήν. Έπειτα, προχώρησε στην ανάλυση της σχέσης της Μεγάλης Βρετανίας με την Ελλάδα, ενώ σχολίασε και τις επιμέρους διατάξεις του προτεινόμενου Σχεδίου Νόμου. 

Η ομιλία της βουλευτή έχει ως εξής:

 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΑΠΙΤΟΣ ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ Η.Β
    ΑΣΕ ΡΕ ΝΤΟΡΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11,31 για πες και σε μας να μάθουμε έλυσε κάνεις κανένα θέμα;
      Όλοι για την πάρτη τους μπαίνουν στην πολιτική.Προσωπικη προβολή, παροχή και λίγο φτύσιμο εφόσον το γουστάρουν.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.