Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκοτωμένος λύκος μέσα σε ποτάμι του Πάικου που καταλήγει στην Γραμμόσκα (φωτο)



Το πτώμα ενός λύκου εντόπισε και φωτογράφισε αναγνώστης μας σε ποτάμι στους πρόποδες του Πάικου. Ο λύκος ήταν σκοτωμένος και παρατημένος μέσα στο ποτάμι, το οποίο να σημειωθεί ότι καταλήγει στη Γραμμόσκα που περνάει δίπλα από το Νέο Μυλότοπο. 
Υπενθυμίζουμε ότι οι λύκοι είναι είδος υπό προστασία και η θανάτωσή τους απαγορεύεται με το Νομοθετικό Διάταγμα 86/69. Παρόλα αυτά κυνηγοί και κτηνοτρόφοι  τους εξοντώνουν συστηματικά και τους παρατάνε σε εμφανή σημεία για να γίνει γνωστό το «κατόρθωμά» τους.
Εκτός αυτού, πρέπει να υπογραμμίζουμε ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση από το νεκρό λύκο μολύνεται και το ποτάμι το οποίο καταλήγει στην Γραμμόσκα και ενδεχομένως κάποιοι (κυνηγοί, περιπατητές ή κτηνοτρόφοι) να πίνουν νερό μέσα από αυτό πιστεύοντας ότι είναι καθαρό και πόσιμο. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. οτι χειροτερο επιπεδο υπαρχει στην Ελληνικη κοινωνια ,θα το συναντησεις στις ταξεις των κυνηγων, ιδιαιτερα των γουρουναδων! Οχι μονο λυκους σκοτωνουν αλλα καταγγελλονται και για δολοφονια ζαρκαδιων, αρκουδων ,αγριογατων, τα οποια ειναι προστατευομενα. Τοσο χαμηλο μορφωτικο επιπεδο, πιο χαμηλα δεν παει! ντροπη! μεγαλη μαγκια να εχεις οπλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον λύκο τον σκωτωσατε τα λιοντάρια τα κλανετε μεντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μαγκιά στης μέρες μας περισσεύει γενικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3500ευρω σκυλια που μου εφαγαν λυκοι στα ματια μου μπροστα καποτε,
    επρεπε να πω και εγω" δεν πειραζει,ας οψεται η τροφικη αλυσιδα" ρε τρελα πουλατε.
    Ηρθε στον καμπο και σκοτωνει τα σκυλια μου και τα προβατα μου? Θα τον ξεσκισω με καλασνικοφ και μπαζουκας κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ τι δουλειά έχεις στον κάμπο με τα πρόβατα και ποιος σου είπε να πάρεις σκύλους για 3500ευρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πας μια βόλτα στο καταφύγιο του λύκου στο Νυμφαίο, θα σ δώσουν τζάμπα σκυλιά τα οποίο εκτρέφουν με σκοπό να αντιμετωπίζουν τους λύκους, για να αποφύγουν τέτοια περιστατικά θανάτωσης από βοσκούς..τώρα αν εσύ είσαι καμία ψωνάρα σαν πολλούς π βλέπω,κ αγοράζεις σκυλιά για μπεκάτσες κ αγριογούρουνα πρόβλημα σ!! Ο λύκος κάνει την δουλειά τ! Προστατεύεται από τον σκύλο..εσένα δεν είναι δουλειά σ να σκοτώσεις τον λύκο ούτε το ζαρκάδι ούτε την αγριόγατα..αλλά δυστυχώς πολύ σωστά το είπε ο παραπάνω, η μόρφωση των κυνηγών είναι τέτοια που νομίζετε ότι αν πιάσετε όπλο είστε τίποτα σπουδαίοι..τεμπελχαναδες

      Διαγραφή
  6. Αν παω για βοσκη στο βουνο θα μοτ πεις οτι πηγα στο στομα του λυκου.
    Αν δεν βγω ουτε στον καμπο τι θα φανε τα ζωα μου ρε φιλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το θέμα είναι πήγε κάποιος να βγάλει τον λύκο από το ποτάμι? ..η θα συνεχίσει να μολύνει το νερό? αυτός που τον σκότωσε μπορεί να ήταν σε άμυνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.