Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μ. Βορίδης: Θα πληρώσω την κοπή της πίτας με την αποζημίωση που πήρα από τον Πάνο Καμμένο


Την απόφαση να καλύψει ο ίδιος το κόστος εκδήλωσης κοπής πίτας για τους εργαζόμενους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έλαβε ο Υπουργός, Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης μιλώντας στο OPEN και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 07.00» κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι, ελλείψει ουσιαστικών επιχειρημάτων καταφεύγει στην μικροπολιτική με αφορμή μία εκδήλωση που γίνεται προς τιμήν των εργαζομένων του Υπουργείου και των οικογενειών τους και ανακοίνωσε την απόφασή του να καλύψει με δικά του χρήματα τη δαπάνη.

«Θα πληρώσω την εκδήλωση κοπής πίτας στους εργαζόμενους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από την τσέπη μου και συγκεκριμένα από την ωραία αποζημίωση ύψους 40.000 ευρώ που έλαβα από τον συγκυβερνήτη του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Καμμένο ο οποίος είχε καταδικαστεί για προσβολή προσωπικότητας σε βάρος μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διευκρίνισε μάλιστα ότι το ποσό των 12.000 ευρώ αφορά δέσμευση πίστωσης και δεν αντικατοπτρίζει το πραγματικό ύψος της δαπάνης το οποίο ενδέχεται τελικά να είναι μικρότερο.

Ο Υπουργός επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη δαπάνη προβλέπεται στον προϋπολογισμό του Υπουργείου και ανέφερε την ύπαρξη σχετικού κωδικού για την κάλυψη κοινωνικών εκδηλώσεων.

Ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε τέλος, τη συγκεκριμένη αντιπολιτευτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ «τεράστια μικρότητα» και υπογράμμισε ότι είναι προνόμιο του ΣΥΡΙΖΑ να φέρεται σκληρά στους εργαζόμενους. Κατηγόρησε δε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι επειδή δεν έχει να του προσάψει το παραμικρό για το έργο του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, τιμωρεί τους εργαζομένους του καταφεύγοντας στον κοινωνικό αυτοματισμό.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Σοβαρά Κύριε Βορίδη Χάρη μας κάνετε δηλ. Για τούς αγρότες τι ακριβώς έχετε κάνει πουλάτε και ειρωνια λίγη ντροπή δεν βλάπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουν σημασία τα 12000 € αλλά ότι ο Βορίδης είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΩΤΗΣ καιδεν "πούλησε" το όνομα της Μακεδονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eισαι μεγαλο τρολλ χα χα respect

      Διαγραφή
    2. Βρε κολλημενε των 2.02 ,τι ανοητος που εισαι; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΤΟΝ ΖΑΒΟ [ΚΟΥΛΗ] ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ; Δεν σας κουβαλουσαν στα συλλαλητηρια επειδη ηταν κατα της Συμφωνιας, αλλα για να στρεψουν τον κοσμο κατα του Τσιπρα! επρεπε να πεσει ο Τσιπρας για να αναπνευσουν ο Μαρινακης, ο φλωρος, Ο Μηλιωνης, τα θυματα της "σκευωριας" της Novartis ! Οσο για σενα κοιμασαι ορθιος!

      Διαγραφή
    3. Προς 9΄00 Ειρωνικό ήταν σχόλιο , λίγο πνεύμα!!!

      Διαγραφή
  3. Αν κ Βορίδη δεν γινόταν γνωστό πάλι θα πληρώνατε τα 12000 € απότην αποζημίωση του Καμμένου.Τότε γιατί δεν τα πληρώσατε από την αρχή και έγινε θέμα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι δεξιοί να φανταστω νιώθετε περήφανοι τώρα ε ? ? ? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε καλά μας κάνουν. Δώστε πόνο τσεκουρατε στο λαό που σας φέρανε με μεγάλη χαρά. Γαμηστετα όλα μην αφήνετε τίποτε όρθιο, τέτοιοι σας και τα μουτρα σας μας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΩΤΟΣ ΜΠΡΟΥΚΛΗΣ......ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΡΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. άτιμη κοινωνία άλλοι τρώνε την πίτα και άλλοι την πουτ@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βορίδης, και τώρα Πατούλης...αρε που πάνε τα λεφτά των φορολογουμένων...σε βασιλόπιτες.Τελικα ήρθε η ανάπτυξη της βασιλόπιτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Βορίδης θέλει να μας πει ότι είναι ένας πάμφτωχος δικηγόρος που δεν του φτάνει ο μισθουλακος του υπουργού και ευτυχώς που είχε στην άκρη τα λεφτά που πήρε από τον Κα(η)κενό και ανέλαβε ο ίδιος το λογαριασμό. Δηλαδή δούλεμα κανονικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.