Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η συνάντηση της ομάδας εργασίας Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Παιονίας (φωτο)


Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, στο Δημοτικό Κατάστημα Πολυκάστρου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Παιονίας. Την συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της ομάδας, χαιρέτισε ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης.

Η ομάδα εργασίας δημιουργήθηκε για να συνδράμει στην προσπάθεια ανάδειξης του τόπου μας και στην προβολή της πλούσιας πολιτιστικής του κληρονομιάς κατόπιν δημόσιας πρόσκλησης που απηύθυνε η Δημοτική Αρχή. Συγκροτήθηκε από δραστήριους εθελοντές δημότες, που με τις εμπειρίες, τις γνώσεις τους για το αντικείμενο και την θέληση να αφιερώσουν χρόνο και ιδέες θα συνδράμουν στην οικοδόμηση του τουριστικού προϊόντος της Παιονίας.

Στην συνεδρίαση που συντόνισε ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Χρήστος Δραγανίδης, τα μέλη είχαν μια πρώτη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις και να αναζητήσουν τους δρόμους και τα πρώτα βήματα στα οποία θα κινηθούν σαν ομάδα.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.