Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανταλλαγή ευχών στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας



Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: «Το νέο έτος να φέρει χαμόγελα, αισιοδοξία και ανάπτυξη στην Πέλλα» 

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των τοπικών αρχών και φορέων και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση ανταλλαγής ευχών στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή, την πρώτη του νέου έτους 2020. 

Νωρίτερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε πανηγυρική θεία λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Σκέπης, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης και οι συνεργάτες του αντάλλαξαν ευχές με τους επισκέπτες και μοιράστηκαν τις πρώτες σκέψεις τους για τη νέα χρονιά. 

Σε δήλωσή του ο κ. Τζαμτζής αναφέρει: «Εύχομαι το 2020, να είναι τυχερό για την Πέλλα και τους πολίτες της. Η νέα χρονιά να φέρει χαμόγελα, αισιοδοξία και ανάπτυξη στην Πέλλα η οποία διαθέτει όλα τα φυσικά, ιστορικά και κοινωνικά πλεονεκτήματα για κοινωνική και οικονομική ευημερία και πρόοδο. Ακόμη, εύχομαι ειρήνη στον κόσμο και στην Ελλάδα, με περισσότερες και πιο ουσιαστικές δράσεις στον τομέα της παιδείας, του πολιτισμού και της κοινωνικής μέριμνας. Το μεγαλύτερο μήνυμα ελπίδας είναι το ενδιαφέρον και η συμπαράσταση προς τον συνάνθρωπο». 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΜΕ 40% ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΠΕΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ... ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή τους χωρίς πρόγραμμα όραμα άχρηστη κρίμα στον τόπο και τους κατοίκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το απόλυτο τίποτα από τον εν λόγω κύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.