Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνθήματα στους τοίχους του ΚΕΠ Σκύδρας



Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της Ομάδας Ποιότητας Ζωής Σκύδρας "ΣΚΥ-ΔΡΑσις", άγνωστοι προξένησαν φθορές στους τοίχους του ΚΕΠ Σκύδρας γράφοντας διάφορα συνθήματα. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Πριν 7-8 μήνες είχε βαφτεί το κτίριο του ΚΕΠ. Χθες βράδυ γέμισε συνθήματα. Μάλλον πιτσιρικάδων που κάνουν την πλάκα τους πιστεύουμε. Ρε παιδιά επανάσταση είναι ο σεβασμός της δημόσιας περιουσίας. Επανάσταση είναι ο σεβασμός του συμπολίτη μας. Επανάσταση είναι το όμορφο,η αισθητική.Δεν είναι επανάσταση αυτό. Σας παρακαλούμε, ειλικρινά,σταματήστε το".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΡΑΒΔΙΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ.
    ΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΟΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ USA ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡ@@@@Α, ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ.
    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ, ΜΠΛΕ-ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ-ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ , ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΝΟΜΙΜΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4-5 άτομα είναι και τα ξέρουν όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ισχύει αυτό που γράφεις, πιάνεις 1-2 από αυτούς και τους ¨¨εξηγείς¨¨ πόσο κακό είναι αυτό που έκαναν και ότι θα είναι καλά κάποιοι να προθυμοποιηθούν να αποκατασταθεί η ζημία.
      Αν δεν αντιληφθούν το υπονοούμενο και δεν προθυμοποιηθούν,....υπάρχουν και άλλοι τρόπο......

      Διαγραφή
  3. Ωραία σελίδα και αντικειμενική.Την παρακολουθώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι αυτό που κάνουν αυτά τα παιδιά δεν είναι σωστό! Αυτό που κάνετε όμως εσείς που ρουφιανευετε τους πάντες είναι χειρότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Γερμανία όταν καταγγέλει κάτι ένας Έλληνας είναι σωστός Ευρωπαίος,στην Ελλάδα τον λες ρουφιάνο.Ξεκοκείστε από αυτά που λέγανε οι παππούδες μας και αλλάξτε μυαλά και αντιλήψεις

      Διαγραφή
    2. Θιχτηκες ε; Κοίτα λίγο ποιοι σχολιάζουν και τι λένε!!

      Διαγραφή
    3. Εύχομαι την επόμενη φορά να κάνουν τα ίδια στο σπίτι σου ειδικά μόλις το έβαψες ή στο αυτοκίνητο σου. Τότε πιστεύω να μην ψάχνεις ποιος το έκανε ούτε κάποιον να ρωτήσεις μην είδε τίποτα γιατί θα χρειαστεί να ρουφιανέψει.
      Σε δημόσια περιουσία που έχω πληρώσει και για την οποία συνεχίζω και πληρώνω μέσα από τους φόρους δεν μπορώ να το ανεχτώ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.