Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Σκύδρας: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Πρόδρομος Αλατζάς


Στην χθεσινή (Παρασκευή) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, ο δημοτικός σύμβουλος Πρόδρομος Αλατζάς, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη «Νέα Πνοή στο Δήμο Σκύδρας» του Κων/νου Καρασαρλίδη με την οποία είχε εκλεγεί στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου. 
Όπως ανέφερε οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής του ήταν καθαρά προσωπικοί.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ανεξαρτητοποιούμαι από την παράταξη «Νέα πνοή», μια παράταξη με ήθος και αξιοπρέπεια στην τοπική κοινωνία αλλά και στην αντιπολίτευση. Η απόφασή μου αυτή θα πω ότι είναι καθαρά απολύτως προσωπική, χωρίς δευτερεύοντες παράγοντες και χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως θέμα ηθικό ή προσωπικό με τους συμβούλους της παράταξης. Ευχαριστώ θερμά τη «Νέα πνοή», τον πρόεδρό της κ. Κωνσταντίνο Καρασαρλίδη, τους συμβούλους της, τους ψηφοφόρους και όλους όσους αγωνίστηκαν για να βρεθούμε σε αυτά τα έδρανα. Οι μέρες και η εποχή μας βρίσκονται σε δύσκολο στάδιο, που βάζουν τις βάσεις για στιγμές και αποφάσεις συνεννόησης και αλληλεγγύης. Πιστεύω ότι ως ανεξάρτητος πλέον θα μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα μόνο με γνώμονα το καλό και συμφέρον του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας γενικότερα».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΙΜΠΛΑ,ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΓΛΥΤΟΣΕ ΤΑ ΤΖΑΜΠΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΖΕ,ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΙΖΕΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλη η αντιπολίτευση έχει σκορπίσει.Εμείς δεν σας ψηφίσαμε για αυτό αλλά για να μιλάτε και να ρωτάτε εκεί στα Δημοτικά Συμβούλια.Μόνη της παίζει μπάλα η Ιγνατιάδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να κανει μ αυτους τους ασχετους ρε παιδια...πολυ καλα εκανε..η ιγνατιαδου ειναι δημαρχος για υα επομενα 20 χρονια. Οι αλλες και οι αλλοι ας μαθουν πρωτα να μιλανε ας διαβασουν και μετα απο 20 χρονια βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.