Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το συγκινητικό μήνυμα του Γιαννιτσιώτη Γιάννη Μιχαηλίδη για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ


O Γιαννιτσιώτης Γιάννης Μιχαηλίδης πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του ΠΑΟΚ και η συγκίνηση του ήταν εμφανής.
Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός με ποστάρισμα του στο instagram, θέλησε να εκφράσει την χαρά του για το ντεμπούτο του, αλλά και να ευχαριστήσει τους οπαδούς του Δικεφάλου για την υποδοχή που του επιφύλαξαν κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.
«Τα συναισθήματα που νιώθω δεν μπορούν να τα απεικονίσουν ούτε οι φωτογραφίες αλλά ούτε και οι λέξεις! Έπαιξα στο γήπεδο της ομάδας της καρδιάς μου, ότι και να πω θα είναι λίγο.
Το μόνο που θέλω είναι να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ ξεχωριστά και επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο γι αυτήν την υπέροχη υποδοχή που έκανε και μου έδωσε δύναμη», ανέφερε στο μήνυμά του ο νεαρός κεντρικός αμυντικός.

Κάτω από το ποστάρισμα του Μιχαηλίδη, υπήρξαν και σχόλια από τον Φερνάντο Βαρέλα και τον Χοσέ Κρέσπο, που έδωσαν με την σειρά του συγχαρητήρια στον νεαρό συμπαίκτη τους για το ντεμπούτο του.
«Το μέλλον είναι δικό σου! Παικταρά», ανέφερε στο μήνυμά του ο Φερνάντο Βαρέλα, ενώ ανάλογο ήταν και το ποστάρισμα του Χοσέ Κρέσπο: «Συγχαρητήρια Μίχα! Τα όνειρα εκπληρώνονται».
Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Μιχαηλίδης ξεκίνησε από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, και συνέχισε ως αμυντικός στον ΠΑΟΚ, ενώ συμμετέχει και στην Εθνική Νέων.


Ο Πέλκας για τον συντοπίτη του Μιχαηλίδη
Στο χθεσινό ντεμπούτο του Γιάννη Μιχαηλίδη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στάθηκε μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης κυπέλλου επί του ΟΦΗ, ο Δημήτρης Πέλκας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιαννιτσιώτης άσος του «Δικεφάλου»:
«Ήταν δύσκολα για τον ΟΦΗ, αλλά θέλαμε να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Είμαι χαρούμενος για τον Λάμπρου, που έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ, είμαι χαρούμενος και για εμένα που έβαλα δύο γκολ. Κρατάμε την εμφάνισή μας και την διάθεσή μας.
Ήθελα να δώσω θάρρος στον Μιχαηλίδη, ήθελα να του δείξω ότι δεν πρέπει να φοβάται τίποτα, γιατί είναι ένα πολύ καλός παίκτης, που έχει να δώσει πολλά πράγματα».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.