Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σήμερα επιστρέφουν από την Ιταλία οι 86 μαθητές του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών και οι 6 καθηγητές συνοδοί τους


Το δρόμο της (εσπευσμένης) επιστροφής -λόγω των κρουσμάτων του κορονοϊού- πήραν χθες το απόγευμα από την Ρώμη οι μαθητές και οι καθηγητές συνοδοί τους από το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών, που συμμετείχαν σε πενταήμερη εκδρομή στην Ιταλία.

Οι 86 μαθητές και οι 6 καθηγητές - συνοδοί τους από το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών, επιβιβάστηκαν χθες στις 6.30 περίπου το απόγευμα στο πλοίο από την Ανκόνα της Ιταλίας και αναμένονται σήμερα το μεσημέρι στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου από εκεί με λεωφορείο θα επιστρέψουν αργά το απόγευμα στα Γιαννιτσά.
Η πενθήμερη εκδρομή για το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου. Την Κυριακή μαθητές και καθηγητές επισκέφθηκαν την Πομπηία, ωστόσο μετά την απόφαση του Υπουργείου, αναβλήθηκε οποιαδήποτε άλλη προγραμματισμένη δραστηριότητα.

Η πρεσβεία μας για την επιστροφή των Ελλήνων μαθητών

Η ελληνική πρεσβεία στην Ιταλία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα κρούσματα κοροναϊού στη χώρα και την επιστροφή Ελλήνων μαθητών, στην οποία υπογραμμίζεται: «Οι ιταλικές αρχές έχουν λάβει προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του CoVID-19, κυρίως στο βόρειο τμήμα της χώρας, όπως το κλείσιμο σχολείων για την τρέχουσα εβδομάδα, η αναβολή ορισμένων εκδηλώσεων του Καρναβαλιού, καθώς η αναβολή των προγραμματισμένων για το επόμενο διάστημα σχολικών εκδρομών ιταλικών σχολείων, τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό. Για προληπτικούς επίσης λόγους, οι ελληνικές αρχές μεριμνούν σε συνεργασία με τους διευθυντές των Λυκείων που βρίσκονται στη χώρα για την ομαλή η επιστροφή τους στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει λόγος αυξημένης ανησυχίας, πολλώ μάλλον πανικού.

Οι Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στην Ιταλία, καλούνται να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων ιταλικών αρχών. Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στην Ιταλία, θα πρέπει να απευθύνονται στην πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα, προκειμένου να ενημερώνονται για τις συνθήκες που επικρατούν στον τόπο προορισμού τους».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Εχουμε τοσα ομορφα μερη στην ελλαδα κ εσεις βγαζετε τα παιδια μας εξω κ παραλληλα αρκετα ευρω...πως θα παει μπροστα αυτη η χωρα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα επ'αυτού έχουν δίκιο γιατί βρε φίλε μου οι καθηγητές αυτοί οι τόσο ταλαιπωρημένοι υπάλληλοι τζάμπα ποτέ θα ξαναδούν την Ιταλία??????

      Διαγραφή
    2. ΑΝΟΗΤΕ ΤΩΝ 7.09 ! Οι καθηγητες απο φιλοτιμο πηγαινουν συνοδοι των παιδιων σας! Χαρη τους κανουν ,να αναλαμβανουν την ευθυνη για τις επιπολαιοτητες των αναγωγων , κακομαθημενων παιδιων σας ! Εγω θα προτεινα κατι αλλο! Κανενας καθηγητης συνοδος! ΣΥΝΟΔΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ,ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ!σΥΜΦΩΝΕΙΣ; ΠΟΝΗΡΕ ! φρΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ. ΤΙ ΛΕΣ;

      Διαγραφή
    3. Άρε δημόσιος υπάλληλος είσαι κα σε ενόχλησε? Βρε άιντε τα τεμπελχανια τους τρεις τελευταίους μήνες για κάθε Τρίτη λυκείου αυτοί ματώνουν τα αρ@@@α τους από το ξύσιμο αλλά τέλος του μήνα πληρώνονται χωρίς ντροπή το ίδιο και το καλοκαίρι τι εννοείς δλδ για να σε καταλάβω εγώ και όλη η Ελλάδα???????????????

      Διαγραφή
    4. Η ζήλια φίλε μου είναι άσχημη κατάσταση , σε κρατά πάντα σε ένταση!!!Δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις.

      Διαγραφή
  2. βάλτους και 14 μερες σε καραντίνα μπας και διαβάσουν και λίγο και όλα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΌΣΤΟΜΕ. ΣΥΜΦΩΝΏ ΑΠΌΛΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.