Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσλήψεις 20 εργατών καθαριότητας στο Δήμο Πέλλας


Ο Δήμος Πέλλας κατόπιν της αριθ. 004/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό, συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (δίμηνης διάρκειας), για την αντιμετώπιση των κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου Πέλλας ως ακολούθως:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΥΕ εργατών Καθαριότητας (συνοδοί απορριμματοφόρων και σάρωσης)
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ: 20
ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Δύο (2) μήνες

Οι υποψήφιοι  πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών

Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει  να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα κάτωθι:

Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
Αίτηση -Υπεύθυνη δήλωση (χορηγείται από την υπηρεσία)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από Πέμπτη 13.02.2020 μέχρι και την Παρασκευή 14.02.2020 με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στα γραφεία του Δήμου Πέλλας (Χ΄δημητρίου & Εθνικής Αντίστασης, Γιαννιτσά, ΤΚ 58 100, τηλ. 23823 50871) και αρμόδιος για την παραλαβή των αιτήσεων είναι ο υπάλληλος Κυριάκος Σπυρίδης, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. έχουν βρομίσει τα Γιαννιτσά. Θα περιμένουμε να βγάλει ο Δήμος προκυρηξεις και να κάνει προσλήψεις για να καθαριστούν τα Γιαννιτσά?μέχρι τότε? ανοργανωσιά και τεμπελίτιδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε άμα είσαι σε ένα πάρκο θα δεις τη γίνεται από σκουπίδια και αυτά τα σκουπίδια δεν προήλθαν από την "τεμπελίτιδα" που δες αλλά από τα παιδιά όλων μας που δεν τους έχουμε μάθει ότι η θέση για τα σκουπίδια είναι στους κάδους και όχι στο χώμα ... Άρα είσαι και εσύ ένας έμμεσος υπεύθυνος για αυτό το θέμα γι'αυτό μην μιλάς και μάθε στα παιδιά σου όπως μαθαίνω και εγώ ότι δεν πετάμε σκουπίδια κατά αλλά στους κάδους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.