Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στους 4 του κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας ο Αλμωπός


Στους 4 του κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας βρίσκεται ο Αλμωπός Αριδαίας μετά την επικράτηση του στην Έδεσσα απέναντι στον Εδεσσαϊκό με σκορ 0-1. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη ξεκίνησε πολύ δυναμικά το παιχνίδι και πραγματοποίησε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 6ο λεπτό με τον Ντόγο να κάνει σέντρα σουτ από τα πλάγια και τη μπάλα να βρίσκει το δοκάρι μετά από κοντρα σε αμυντικό του Εδεσσαϊκού. Λιγα λεπτά αργότερα, ο Αλμωπός έφτασε και πάλι κοντά στο 0-1 μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Ασλαμπάλογλου αλλά το σουτ του νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Εδεσσαϊκού. Ακόμη μία ευκαιρία πραγματοποιήθηκε από τον Πέττα λίγο πριν την εκπνοή όμως το σουτ του απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας του Εδεσσαϊκού. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με την δύναμη και τις σκληρές μονομαχίες να κυριαρχούν, όπως αρμόζει σε ένα ντέρμπι. Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση με τον Αλμωπό να προσπαθεί να πετύχει ένα τέρμα που θα τον έφερνε κοντά στο εισιτήριο για τους 4 της διοργάνωσης όπου εκεί τον περίμενε ο Εθνικός Γιαννιτσών. Το πολυπόθητο τέρμα ήρθε στο 115ο λεπτό της αναμέτρησης, στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, όπου μετά από εκτέλεση φάουλ του Προκοπίου, ο Τζιμογιάννης πήρε την κεφαλία – πάσα προς την μικρή περιοχή και ο Μαγγίζης δεν δυσκολέυτηκε να κάνει το 0-1 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι διαιτητές: Κατεριάδης, Δέλλιος & Ταγκαλίδης

Οι συνθέσεις

Εδεσσαϊκός: Βασιλειάδης, Κασαπίδης, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβητίδης, Πασσαλής, Τούφας, Παπουτζίδης, Μάνιος, Μεταξάς, Πούπης.

Αλμωπός Αριδαίας: Καραγιαννίδης, Μαγγίζης, Τριανταφυλλίδης (90′ Προκοπίου), Ναουμίδης, Τζιμογιάννης, Νικολίτσας (98′ Κιουλτζόπουλος), Καμπλιώνης (81′ Αμαραντίδης), Ασλαμπάλογλου, Κωστούλας, Ντόγος (76′ Έππας), Πέττας.

almoposfc

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.