Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Κωστής Χατζηδάκης στους Προμάχους


Μια ξεχωριστή εκδήλωση με γιορτινό χαρακτήρα, στην οποία θα τιμηθεί ο Κωστής Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Βουλευτής Β' Αθηνών, για την προσφορά του στην παράταξη, ετοιμάζει η Τοπική της Νέας Δημοκρατίας Αλμωπίας. Ο χώρος που θα φιλοξενήσει αυτήν την άνευ προηγουμένου εκδήλωση της γαλάζιας παράταξης δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το ακριτικό χωριό των Προμάχων όπου η παράταξη κατέχει παραδοσιακά, τα υψηλότερα πανελλαδικά ποσοστά.

Η γιορτινή εκδήλωση τιμής πρόκειται να γίνει στο αναμενόμενα κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο της Προμάχων, το οποίο θα διαμορφωθεί κατάλληλα έτσι ώστε να φιλοξενήσει την εκδήλωση.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Τι ήρθε να κάνει αυτός να δει πόσο φτωχαδακια ειναι στην περιοχή; Κοιτα να δείτε με τους δικούς σου τι θα γίνει με το προσφυγικο που οι εισροές είναι τρελές και αφήστε τα πανηγύρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ Μ.......Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.