Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χιλιάδες μετανάστες στη μεθόριο του Έβρου - Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις (βίντεο)


Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν να καταφθάνουν από χθες το απόγευμα στην μεθόριο του Έβρου προς ενίσχυση της συνοριοφυλακής ενώ από την τουρκική πλευρά των συνόρων εξακολουθούν να συρρέουν ομάδες μεταναστών - προσφύγων με την προσδοκία να περάσουν στην Ελλάδα. Οι αστυνομικές ενισχύσεις αναπτύσσονται κυρίως στο βόρειο τμήμα του Έβρου, απ' όπου χθες επιχειρήθηκε «εισβολή» -όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων- ενώ κατά μήκος της όχθης του ποταμού περιπολούν και δυνάμεις του στρατού.

Κάποιες προσπάθειες τη νύχτα ομάδων μεταναστών- προσφύγων να περάσουν στο ελληνικό έδαφος αναχαιτίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών. Μεμονωμένα άτομα πάντως εθεάθησαν το πρωί να κινούνται πεζή σε χωράφια της ελληνικής πλευράς.

Με το φως της ημέρας έγιναν αντιληπτοί να κινούνται προς τα σύνορα εκατοντάδες μετανάστες-πρόσφυγες, και ανενόχλητοι από τις δυνάμεις ασφαλείας της γείτονος, να προσεγγίζουν, με μεταφορικά μέσα και πεζή, τα σύνορα του Έβρου για να καταλήξουν εγκλωβισμένοι πίσω από έναν συρμάτινο φράχτη ή να καθηλωθούν στην τουρκική όχθη του Έβρου.

Ο εντοπισμός τους από τις περιπόλους Ελλήνων συνοριοφυλάκων ανδρών της FRONTEX και στρατιωτικών με τη συνδρομή και ελικοπτέρων και στη διάρκεια της νύχτας με τη χρήση θερμικών καμερών από ξηράς και από τους αυξημένους ελέγχους του Λιμενικού Σώματος, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης, αποτρέπει την είσοδό τους.

Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας επίδοξοι «εισβολείς» παρέμεναν στην τουρκική πλευρά της συνοριογραμμής, εκτεθειμένοι στην ισχυρή βροχόπτωση που σημειώθηκε στον Έβρο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Η μόνη λύση είναι πυρ κατά βούληση πια η εμείς η αυτοί τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγουρα οι προπαππουδες ηταν απο αυτους που πυροβολουσαν ευκολα με γερμανικα οπλα στην κατοχη! ΛΕς ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΥΑΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕ Η ΕΛΛΑΔΑ!

      Διαγραφή
    2. Η Ελλάδα επιβιώνει στα βάθη των αιώνων απλά χρειάζεται πολιτικούς με παντελόνια τότε να δεις που μπορεί να φτάσει

      Διαγραφή
    3. ΕΜΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΑΠ. ΕΣΤΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΜΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ ΕΓΙΝΕ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ. ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΨΗΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΛΑΝΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΠΟΙΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
      ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΣΧΕΔΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΑΠΟ ΠΘΙΑΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ. ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
      ΑΝΤΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΟΥΝ ΜΑΤ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΧΕΡΣΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ.
      ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ.
      ΞΕΧΑΣΑ, ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΒΑΖΑΜΕ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
      ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ;
      ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.
      Ο ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

      Διαγραφή
    4. Προς 2.01 ο δικός σου παππούς μήπως χρησιμοποιούσε καπάκια από κονσέρβες πάντως αν θέλεις μπορείς να πάρεις καμμία 50 λαθρομετανάστες στο σπίτι σου να προκοψεις

      Διαγραφή
    5. Σιγα ρε πατριωτη,και γιατι πρεπει να τους κρατησουμε εδω; θελουν να πανε σ αφεντικο σου την μερκελ αλλα τ αλλα αφεντικα σου τ κρατανε εδω

      Διαγραφή
    6. ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ Σ ΑΙΓΑΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ Κ ΠΥΡΟΒΟΛΑ

      Διαγραφή
  2. Πολλή σαβουρα ετοιμάζεται να μπει. Κρατατε γερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.