Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Ν. Πέλλας με τον Υπουργό Προστασίας του ΠολίτηΤην 15-2-220 αντιπροσωπία της Ένωσης  μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ Κων/νο, τον Γενικό Γραμματέα ΟΥΡΤΖΑΝΗ Θεόδωρο και το μέλος ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Βασίλειο συναντήθηκε  με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ Μιχάλη. Κατά την διάρκεια της συνάντησης , η οποία πραγματοποιήθηκε  σε πολύ καλό κλίμα , τέθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τις Υπηρεσίες της Δ.Α.Πέλλας και γενικότερα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας .

Ο Υπουργός έδειξε ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες της Δ.Α. Πέλλας (εγκληματικότητα, υλικοτεχνικός εξοπλισμός, υπηρεσιακά οχήματα, άσκοπες μετακινήσεις δυνάμεων κλπ) σε συνδυασμό την γεωγραφική θέση της Π.Ε. Πέλλας και ανέφερε ότι θα γίνουν άμεσα ενέργειές για την επίλυση των προβλημάτων.

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
        
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                     
ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος                        ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ Θεόδωρος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.