Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με ήττα συνέχισε για την τρίτη αγωνιστική το τμήμα Προμίνι του «Γ.Α.Σ. Μ. Αλεξάνδρου-Ξέξασπρο» Γιαννιτσών


Με ήττα συνέχισε για την τρίτη αγωνιστική τις υποχρεώσεις του το τμήμα προμίνι του «Μ. Αλεξάνδρου-Ξέξασπρο» Γιαννιτσών χάνοντας  στο κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών, το Σάββατο 15/02/2020 από την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του «Αετού» Κιλκίς με σκορ 46-51. 

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής της  Ακαδημίας των Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:
Μπάμπης Χαριτίδης: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την θέληση και το πάθος που δείχνουν σε κάθε παιχνίδι μας. Ήταν ένας αγώνας με πολύ καλό ρυθμό για αυτές τις ηλικίες αλλά και μεγάλη  μαχητικότητα και από τις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια στον «Αετό» για την νίκη αν και προσπαθήσαμε μέχρι τέλος. Φυσικά αυτό που μας νοιάζει περισσότερο απ’όλα είναι η χαρά του παιχνιδιού και όχι το «ροζ» φύλλο. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που μας στηρίζουν σε κάθε μας προσπάθεια αλλά και καλή συνέχεια στην ομάδα του Αετού.»

Τα δεκάλεπτα: 14–13,  07–12, 17–14, 08–12.
Οι διαιτητές: Μητώνας Γ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών(Προπονητής: Χ. Χαριτίδης): Χατζηβασιλειάδης Ν., Καρυπίδης Ι., Στεφανίδης Σ., Σερέτης Λ., Δημητριάδης Θ., Χλοπουζιάν Λ., Θεοδωρούδης Π., Προκοπίδης Θ., Μηνάς Λ., Αθανασόπουλος Α., Φιλογλίδης Ι., Μπαλτζίδης Σ., Γαλούπης Σ., Πολιούδης Α.

ΠΑΣ Αετός Κιλκίς : (Προπονητής :): Παπαδάκης Κ., Αμοιρίδης Α., Ματθαίλης Σ., Δαδάτσης Α., Φωκάς Χ., Αποστολίδης Α., Γιουβατσόγλου Ν., Χούρης Γ., Παπαμιχαηλίδης Α., Βοιαπσίδης Σ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.