Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή της Δημάρχου Σκύδρας στην ετήσια εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πέλλας


Στην ετήσια κεντρική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πέλλας για την κοπή της βασιλόπιτας και τη βράβευση επιχειρηματιών η οποία πραγματοποιήθηκε  στην Έδεσσα, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020,προσκλήθηκε και συμμετείχε η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου. 
Η Δήμαρχος με αφορμή τη συμμετοχή της στην εκδήλωση δήλωσε, μεταξύ των άλλων τα εξής:

Εύχομαι καλή, δημιουργική και ευλογημένη χρονιά σε όλες και  σε όλους τους επιχειρηματίες, πρωτίστως με προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία και ακολούθως με πρόοδο, προκοπή και ανάπτυξη!
Η έννοια της ανάπτυξης, όμως, δεν πρέπει να είναι αφηρημένη και γενική, αλλά συγκεκριμένη και αντιληπτή, με αντίκτυπο στην κοινωνία και στη χώρα μας.
Η επιχειρηματικότητα αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης και οφείλουμε όλοι να τη στηρίζουμε.
Η πολιτεία και η κυβέρνηση οφείλει να δημιουργεί  συνθήκες που θα ευνοούν τις επενδύσεις, την καινοτομία. Απαιτείται ένα δίκαιο και απλό φορολογικό και ασφαλιστικό  σύστημα, με δικαιοσύνη για εργοδότες και εργαζόμενους.
Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να δημιουργεί συνθήκες εξωστρέφειας και ανάδειξης - προβολής από κάθε άποψη των δήμων και των περιφερειών μας.
Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τα μεγάλα έργα που θα φέρουν την ανάπτυξη στον τόπο μας και θα τον οδηγήσουν στην έξοδο από την απομόνωση.
Η Σκύδρα διαχρονικά αποτελεί το επιχειρηματικό, εμπορικό και εξαγωγικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής μας, λόγω της πλούσιας και εύφορης πεδιάδας της με τα άφθονα και ποιοτικά προϊόντα  της, που μαζί με το Τελωνείο, τη Χημική Υπηρεσία Ημαθίας-Πέλλας, τις μεγαλύτερες και περισσότερες μεταποιητικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις, τις περισσότερες εγκαταστάσεις συλλογής, διαλογής και τυποποίησης νωπών και κατεψυγμένων αγροτικών προϊόντων, τις βιοτεχνίες, τα εργαστήρια, τα δυναμικά και όμορφα καταστήματά της, στήριξε και στηρίζει τον τόπο μας, την Πέλλα και τη χώρα μας.
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι στη Σκύδρα γεννήθηκε,  άνθισε και ανθεί το εμπόριο. Μάλιστα, ας ληφθεί υπόψη πόσες φορές έχω τονίσει δημόσια ότι η αγορά της Σκύδρας δεν έχει να ζηλέψει τίποτε απολύτως από τις αγορές μεγαλύτερων πόλεων.
Στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου είδαμε ξανά τη Σκύδρα να πρωταγωνιστεί, καθώς δύο δυναμικές επιχειρήσεις συνδημοτών μας βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον κόσμο του επιχειρείν και της κοινωνίας μας..
Θερμά συγχαρητήρια, λοιπόν, στη Σταυρούλα Λάμπρου- lovelyhandmade- και την εταιρία Medifresh των Νίκου Μαραντίδη , Μάκη Αδαμίδη, Γιάννη Ορφανίδη , για τις επιχειρηματικές και κοινωνικές επιτυχίες τους..
Μην ξεχνάμε ότι οι επιχειρήσεις μας στηρίζουν πολλά χρόνια τον τόπο μας και όλη την ευρύτερη περιοχή με τις θέσεις εργασίας και τη στήριξη της κοινωνίας μας...
Συγχαρητήρια και στον Πρόεδρο και τα μέλη του επιμελητηρίου για την όμορφη διοργάνωση!
Και του χρόνου με υγεία!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Κυρία δήμαρχος. Απέφευγε κάθε τόσο να είσαι στις φωτο των σάιτ. Μου δίνεις την εντύπωση του μαιντανού και του πολιτικού τύπου Μαυρογυαλούρου. Κάνε και άσε εμένα να σε προβάλλω Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι τι σας πειραζει; μήπως δεόχνει κάποιος τα έργα της; ακόμη και η τοπικοι που βλεπουν εργο στην Σκυδτα το κρυβουν για να μην φαινεται η δημαρχος. Μαυρογιαλουρος ασχετε ειναι αυτος που υποσχεται και δεν κανει, αυτή ότι λεει το κανει. Μαθε να μιλας.

      Διαγραφή
  2. Συγνώμη αλλά είναι είδηση αυτό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας πειρα!ει Εδεσσαιοι που αναφερεται στη Σκυδρα και σφους Σκυδραιους...χιχιχι, καλά σας κανει! ΣΚΥΔΡΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  3. Δήμαρχε ξεκόλλα λίγο από την περιττή δημοσιότητα , θα σε βλάψει . όλα έχουν και τα όρια τους .μην ακούς τους αυλοκόλακες (πόσο ωραία είσαι κλπ) και προχώρα μπροστά ταπεινά με έργα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε άκου τι σου λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας πειράζει που η Σκύδρα έχει πλέον σοβαρό γραφείο τύπου;Θέλετε μίζεροι Σκυδραίοι να περάσουμε σε εποχές Χοίδη που το γραφείο τύπου και η συμμετοχή σε εκδηλώσεις ήταν άγνωστες λέξεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.