Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ντροπή της αστυνομίας: Βίντεο με ΜΑΤ να σπάνε αυτοκίνητα κατοίκων


Με μανία και οργή κλωτσούν και σπάνε αυτοκίνητα κατοίκων οι δυνάμεις των ΜΑΤ στη Λέσβο σε μια πράξη εκδίκησης για τις κινητοποιήσεις και τις συγκρούσεις.
Στα πλάνα φαίνονται καθαρά οι ΜΑΤατζήδες να κλωτσούν παρκαρισμένο αγροτικό μπλε αυτοκίνητο μπροστά στους κατοίκους, ενώ σε άλλο βίντεο φαίνονται να σπάνε με κλομπ παρμπριζ άλλου αγροτικού αυτοκινήτου.
Αναρίθμητες την ίδια ώρα είναι οι καταγγελίες κατοίκων, για ζημιές στα οχήματά τους από τα όργανα του νόμου (sic), ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες πολίτες, κάποιοι σοβαρά.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Μπράβο Στους νησιώτες τους έδωσαν ένα καλό μάθημα στους κυβερνώντες μπράβο τους υπερασπίστηκαν την γη τους σαν ήρωες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι διαφορά έχουν με αυτούς που μπήκαν στο ξενοδοχείο και τους χτύπησαν; καμία και οι μεν και οι δε ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωατοςςςςςςςςςςς

      Διαγραφή
    2. ΤΕΛΙΚΑ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Η΄ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ;
      ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΕΠΙΤΑΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΚΕΛΕΨΟΥΝ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΝΗΣΙ.
      ΝΑ ΜΑΚΕΛΕΨΟΥΝ ΑΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕΑΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ.
      ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΨΥΧΟ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ.
      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ, ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΠΑ@@@@ΡΙΕΣ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟΤΕ ΝΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.
      ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗ.
      ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΩΣΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΦΡΕΣΚΟΙ ΦΡΕΣΚΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΣΠΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.
      ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ.
      Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ , ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΟΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    3. Δεν καταλαβες ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ! Ο μπατσος πληρωνεται απο τους ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ,ΟΧΙ ΝΑ ΒΑΝΔΑΛΙΖΕΙ, ΟΧΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΤΑΙ! εδω λειτουργησαν σαν μπραβοι εργολαβου [ Κουλης ]! Χτυπησαν και δυο δεκαπενταχρονους ,που ηταν μεσα σε αυτοκινητο.Για να φτασουν πολιτες να εισβαλουν σε ξενοδοχειο πρεπει να ξεπερασαν τα ορια της ανοχης! Τρεχουν τωρα τα συνδικαλιστικα οργανα της ΕΛΑΣ, να μπαλωσουν-κουκουλωσουν τα λερωμενα τους.

      Διαγραφή
  3. Αυτά τα μεμονωμένα περιστατικά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αμαυρώσουν το κύρος των ΜΑΤ, τα οποία με επαγγελματισμό, αυταπάρνηση, αξιοπρέπεια και ανθρωπισμό υπηρετούν δεκαετίες τώρα το κράτος, ξυλοκοπώντας αδιακρίτως τους διαμαρτυρόμενους συμπολίτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λειτούργησαν ως σύνταγμα πεζοναυτών που έκαναν απόβαση σε εχθρικό νησί. Τα ίδια κάνανε πέρυσι και στις Πρεσπες. Να μαζέψουν όμως μια και καλή τους κατά τόπους μπαχαλακηδες δεν μπορούν. Να δέρνουν Έλληνες πολίτες που αντιδρούν στο ξεπούλημα της πατρίδας, είναι πρωτοι

      Διαγραφή
  4. Μπαχαλάκηδες ολκής με λεφτά των φόρων μας. Κοινώς ανίκανοι. Έχουν πρόγραμμα και όραμα τελικά οι Ν.Δούδες!!!Τέτοιο ρεζιλίκι ούτε να προγραμμάτιζες δεν θα γινότανε αν δεν έχει σφραγίδα των άριστων και άξιων Νεοδημοκρατών. Μήπως φταίει η Δούρου, η ο Πολάκης η τελικά ο Τσίπρας? Μόνοι σας βάζετε ρε ανίκανοι αυτογκόλ και μάλιστα από τα αποδυτήρια. Καιρός να τα παρατάτεεεεε.... γιατί θα γίνουν χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποσο πόνεσε ,ακόμα μαστίχα μυρίζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά τα μεγάλα λόγια της Νέας Δημοκρατίας απλά ήταν ένα τίποτα, και για μια ακόμα φορά καταλάβαμε ότι ψηφίζουμε ότι θέλουν τα ΜΜΕ και οι πάτρωνες τους. Ευτυχώς που οι μπουλντόζες του Άδωνι έπιασαν δουλειά στο Ελληνικό και μειώθηκε η ανεργία.Οτι και να πούμε για την κυβέρνηση είναι πολύ λίγο. Με δεξιες ιδεοληψίες και ψέματα δεν υπάρχει ελπίδα. Οι αστυνομικοί δε φταίνε σε τίποτα. Πρέπει να παραιτηθεί ο Χρυσοχοΐδης, είναι επικίνδυνος για τη δημοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες ότι ο Άδωνις άνοιξε το πλατύ ότι έφερε την Τέσλα ισαξιος της Τζάκρη που άναψε όλα τα φουγάρα

      Διαγραφή
    2. Δεν τους τσουβαλιάζουμε όλους, αλλά αυτά τα γαϊδούρια που δεν σέβονται τις περιουσίες των πολιτών (ενώ πληρώνονται από αυτούς για να τους προστατεύουν) και δρουν σαν κοινοί μπαχαλάκηδες, αν είσαι Αρχηγείο με @ρ@# τους βρίσκεις εύκολα, απόταξη από το Σώμα και άφησέ τους να ψάχνουν δουλειά στα χωράφια αυτών που τους έσπασαν τα αυτοκίνητα. (Ποιος σου λέει ότι δεν είναι οι ίδιοι που ξεκινούν τα μπάχαλα σε κάθε πορεία; ) Υπουργέ όλα καλά; Μήπως καμία ζαρντινιέρα έπεσε πάνω στα παρμπρίζ;

      Διαγραφή
  7. Να καθαρισουν τα εξαρχεια. Να καθαρισουν τα εξαρχεια. Εξαρχεια ειναι καθε τι που αντιδραει στην ασυδοσια της εξουσιας. Καταλαβες Ελληνα; Αντε θυμα αντε ψωνιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν το Χιώτες εβγαζαν απο σπίτια και μαγαζιά πολυμπριζα και χρέωναν διευρα και πενταευρα την φόρτιση ,τοτε Μούγκα.
    Τώρα χορτασαν και θέλουν να φυγουν το λαθρο απο το νησί.
    Θα ήθελα να δω ,αν έφευγαν όλοι οι αστυνομικοί απο το νησί ,τι θα εκαναν οι Χιώτες, ο γκασμαδες κλπ.
    Και ενα τελευταίο,νομοζψ πως αν κάποιος απο τους λαθρο ,μεταφερθεί με άσυλο κλπ στην ηπειρωτική χώρα ,μετά δεν μπορεί να απελαθεί η να επαναπροωθηθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.