Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ομιλία του Γ. Καρασμάνη στην ολομέλεια της βουλής για το ασφαλιστικό (βίντεο)


Την ανάγκη να υπερψηφιστεί η ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθεί η Κυβέρνηση, χωρίς μικρόψυχες κομματικές ¨αγκυλώσεις¨, υπογράμμισε ο Γιώργος Καρασμάνης με την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο πρώην Υπουργός, με ρεαλιστικές συγκρίσεις των επί μέρους διατάξεων ανάμεσα στο παλιό ασφαλιστικό σύστημα και στο συζητούμενο ασφαλιστικό Νομοσχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, κατέδειξε ότι η κυβερνητική πρόταση έρχεται να αποκαταστήσει τις αδικίες που έχει δημιουργήσει σε όλους σχεδόν τους εργασιακούς τομείς και ασφαλισμένους ο εκτρωματικός ¨Νόμος Κατρούγκαλου¨.
Ο Γιώργος Καρασμάνης, μιλώντας με την αδιάψευστη γλώσσα των αριθμών, παρέθεσε τεκμηριωμένα στοιχεία που πιστοποιούν ότι, το σύνολο εργαζομένων και συνταξιούχων μόνον οφέλη μπορεί να προσδοκά από το νέο ασφαλιστικό. Κυρίως, οι νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας, οι αγρότες, οι εργαζόμενες μητέρες, οι πολύτεκνοι και οι ΑΜΕΑ.

Παρακολουθείστε το βίντεο με την ομιλία Καρασμάνη στο Κοινοβούλιο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.