Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσληψη νέου Ειδικού Συνεργάτη στο Δήμο Αλμωπίας


Με απόφασή του ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης προχώρησε στην πρόσληψη σαν Ειδική Συνεργάτη του Δημάρχου την Αναστασία Καρφιτσοπούλου. Στην απόφαση αναφέρονται τα εξής:

Προσλαμβάνουμε την κα Καρφιτσοπούλου Αναστασία του Παναγιώτη , απόφοιτο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , σαν Ειδική Συνεργάτη του Δημάρχου, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007 « Περί κυρώσεως του Κώδικα Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων» (ΦΕΚ 143 Α/28-6-2007) και της παρ.6 άρθρου 78 του ν.4604/2019 , όπου αναφέρεται ότι :

«Το τέταρτο εδάφιο της παραγράφου 1 του άρθρου 163, όπως η παράγραφος αυτή αντικαταστάθηκε με το άρθρο 213 του ν. 4555/2018, αντικαθίσταται ως εξής: «Η πλήρωση μίας από τις θέσεις που προβλέπονται στα προηγούμενα εδάφια μπορεί να γίνεται με πρώην Δήμαρχο ή με απόφοιτο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και εμπειρία ή επαγγελματική ειδίκευση σε θέματα σχετικά με την τοπική αυτοδιοίκηση, που αποδεικνύονται , σύμφωνα με την περίπτωση γ΄ της παραγράφου 3 ή με δημοσιογράφο, με την προϋπόθεση ότι αυτός είτε είναι μέλος αναγνωρισμένης στην Ελλάδα επαγγελματικής δημοσιογραφικής οργάνωσης είτε έχει διετή τουλάχιστον προϋπηρεσία, που αποδεικνύεται από την καταβολή των εισφορών του στον οικείο ασφαλιστικό φορέα με την ιδιότητα του δημοσιογράφου. Στις περιπτώσεις του προηγούμενου εδαφίου, οι θέσεις που πληρούνται αποτελούν θέσεις ειδικού συνεργάτη Δημάρχου.».

Στην παραπάνω ανατίθεται η διεξαγωγή κοινωνικών ερευνών , η σχεδίαση, εισήγηση και μέριμνα για την εφαρμογή κοινωνικών πολιτικών στους κατοίκους και ό,τι άλλο σχετικό της ανατεθεί.
Από την απόφαση αυτή προκαλείται δαπάνη σε βάρος του προϋπ/σμού του Δήμου: στον ΚΑ 00.6031.0001 «Τακτικές αποδοχές ειδικών συμβούλων και συνεργατών» ποσού 16.371,15 € και για εργοδοτικές εισφορές στον ΚΑ 00.6053.0000 € «Εργοδοτικές εισφορές υπαλλήλων ειδικών θέσεων» ποσού 8.542,64 €, για το οικονομικό έτος 2020.
Για τα επόμενα έτη θα προκληθεί δαπάνη στον ΚΑ 00.6031.0001 ποσού 76.092,00 € και για ασφαλιστικές εισφορές στον Κ.Α. 00.6053.0000 ποσού 26.649,00 €, για κάθε οικονομικό έτος
Η παραπάνω δαπάνη θα αντιμετωπισθεί από τα πάσης φύσεως τακτικά έσοδα του Δήμου.
Η απόφαση αυτή να υποβληθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση ΜακεδονίαςΘράκης – Τμήμα Διοικητικού-Οικονομικού Π.Ε. Πέλλας , για έλεγχο και να
δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Συγχαρητήρια κ. Δήμαρχε. Τελειώσατε σαν αυτοδιοίκηση από τους πρώτους μήνες. Πόσα ακόμα γραμμάτια έχεις να ξεπληρώσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΑΤΣΗ ΕΛΕΟΣ.Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΣΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα ειδικος συνεργατης δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης σε θεματα κοινωνικης πολιτικης που ακουστηκε. Τι γνωσεις μπορει να εχει και κυριως πια εμπειρια για να ασκησει τα καθηκοντα της και κυριως για να διεξαγει κοινωνικες ερευνες. Ελεος πια. Ενταξει ξερουμε οτι αυτες οι θεσεις ειναι στην διακριτικη ευχερεια του δημαρχου για τον ποιον-α θα προσλαβει αλλα οχι κι ετσι. Στο βωμο της ρουσφετολογιας ο κος δημαρχος το τερματισε. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ. Ειμαι απο αλλο δημο οποτε δεν εχω καποιο συμφερον αλλα μιλαω αντικειλενικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Ενώ ο δήμαρχος έχει τρομερή εκπαίδευση και σας πείραξε η Αναστασία. Είδαμε και τους πτυχιούχους άστο. Αυτοί τουλάχιστον ότι κάνουν θα το κάνουν χωρίς λαμογιες. Μπορεί ναναι και καλύτεροι.

      Διαγραφή
    2. Εδώ και κάποιοι πτυχιούχοι είναι ανίκανοι.....φαντάσου οι αγράμματοι τι θα είναι...χωρίς λαμογιες??φαντάσου ούτε αυτό δεν τους κόβει να κάνουν!!!...(με διάθεση ειρωνείας το τελευταίο σχόλιο προς αποφυγή παρεξηγήσεων)

      Διαγραφή
  4. Έλεος ρε μπατση πάρε τουλάχιστον κάποιον πτυχιούχο με εξειδίκευση, αλλά πρέπει να ξεπληρώσει και συ γραμμάτια φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από νοικοκυρά...ειδικός σύμβουλος. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Lepa riba !!!
    ΜΠΡΆΒΟ ΚΥΡ-ΝΤΗΜΑΡΧΕ!
    ΜΗΠΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πτυχίο μπορεί να μην έχει η κοπέλα αλλά είναι όμορφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας πάει στα καλλιστεία τότε....τι δουλειά έχει η αμόρφωτη στον δήμο????

      Διαγραφή
    2. 1:57 πρόσεχε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου γιατί θα δηλητιριαστεις. Αμόρφωτος είσαι σίγουρα εσύ και με πολυ χαμηλό επίπεδο, το δείχνει ο τρόπος που σκεφτεσαιΡε σα δε ντρέπεστε σας έφαγε η ζηλεια και βγάλατε κακια άνευ προηγούμενου. Έλεος με την κοπέλα, λες και είναι η πρώτη και τελευταία που κατέχει μια θέση.κοιταξτε μέσα στη βουλή τι γίνεται με το κάθε καρακατσουλιο που ψηφίζει για πάρτη σας δίχως να καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται.

      Διαγραφή
    3. Να υποθέσω πως και εσύ της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είσαι γι'αυτό και ενοχλήθηκες έτσι!!... τέτοιες θέσεις πρέπει να κατέχονται αξιοκρατικώς από μορφωμένα και ικανά άτομα που θα είναι σε θέση να ασκήσουν τα καθήκοντά τους....μόνο τότε θα αλλάξει και η κατάσταση στην βουλή και στο κράτος γενικότερα...
      τώρα αν εσύ αυτό το εκλαμβάνεις ως ζήλεια και κακία καταλαβαίνεις πως έχεις πρόβλημα...

      Διαγραφή
  8. Ο ομοιος στον ομοιο μην αναιβει το επιπεδο κ δεν μπορουν να συνεργαστουν βρε μαικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απογοήτευση για ακόμη μία τετραετία. Κε δήμαρχε δεν περιμέναμε να κάψεις όλα τα ατού σου τόσο σύντομα. Ίσως ο επόμενος μας δικαιώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.